God kväll!

Slog mej ner här en stund för att kolla lite bara, svara på lite kommentarer åså.. men guud va segt de går.. verkar vara något fel på blogg.se nu, iaf för mej.. då jag nästan hela tiden får upp "webbsidan kan inte visas".. suck.. Verkar som fler haft krångel under andra dagar i veckan oxå.. tråkigt !
Så ursäkta om de kommer dubbla kommentarer, men de e för ja trycker bakåt å provar igen haha ;)

Hade min vän Cilla på ett litet fika besök här innan.. prata lite, kolla lite tv å käka kakor :P hehe
Fick en jätte söt tavla av henne oxå som hon hade köpt när hon va iväg i helgen :)  Får ta kort på den sen å visa..
Så himmla söta mina vänner är som till och med tänker på mej och Mini när dom är iväg på sina semestrar å roadtripar.. de värmer så i hjärtat ! :)  Älskar er alla!!!
Detta lilla pyre där inne har bara fått mej å komma mina vänner närmare.. så kul är de !! :)
Jag hoppas tiden går lika fort som den gör nu så lillen tittar ut snart till oss :D Om 9 dagar är de bara 100 dagar kvar.. wow !! :p

Nu sitter jag å väntar på att mitt nagellack ska torka helt iaf å sen ska ja hoppa in i duschen fort innan halv åtta hos mej börjar ! :) Idag är det det paret som jag har väntat på hela veckans tur att ha middag.. dom två bögarna.. så jävla sköna verkar dom.. haha.. :D Skrattar å skojar me varandra hela tiden.. man ser verkligen hur lyckliga dom är :) De syns alltid så tydligt på bögar tycker jag..  oh ja älskar dom :P haha
Gud ja hatar att vänta på nagellack.. när man tror att det är torrt så är de bara ytan typ som är de så blir de förstört sen.. så väntar nog en liten stund till :)

Men säger säkert god natt sen igen innan jag går å lägger mej ! ;)
Hoppas alla har haft en fin dag !

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback