Då va de natt...

Har precis krupit ner i sängen å de blir väl ganksa så snart till att sova :)  Måste bara lugna mej själv och den lilla grodan i magen :)  Vi har haft natt besök av madde , då blir man upp i varv så mycket som vi tjötar !! haha.
Hon skulle bara komma förbi på ett snabb besök för att få ut å köra lite bil då hon fick tillbaka sitt körkort idag.. lycka för henne ;) hehe.. .men ja kl tickar alltid sådär fort när vi väl sätter igång att tjöta :P så hon åkte inte hem förrän nu!
Så ja de slutar nog i en lång sovmorgon imorgon eller en trött kväll på jobbet :) Men vad gör de, är ju sista för denna veckan, sen väntar underbara helg !! :D 
Då blir de party party på lördan..  jag å magen ska på inflyttningsfest hos Madde då hehe.. får väl se hur länge vi orkar :)

Annars inga direka planer för helgen..  ska försöka få lite krafter till att få iväg lite skräp här hemma, har lyckats samla på mej massa kassar me kartonger å tidningar.. ibland funderar jag på att sätta upp "ingen reklam" skylt, men sen i slutändan ändrar jag mej ändå, för ibland kan de faktiskt vara kul att få :p  Så de får väl fortsätta me dessa påsar me tidningar.. har dock gått aldeles för länge nu så nu är de lite mycket.. sen finns de lite annan skit oxå, en påse me skor å en kartong me kläder som ska bort oxå....

Sen vill ja rensa lite här hemma, få ordning i stora garderoben å skulle även behöva rensa ur å göra ordning i skåpen i köken.. så ja blir ja för rastlös så finns de ju alltid saker å göra här hemma i helgen..
Lite jobbigt att de fallit nån slags trötthet över mej nu bara.. å kan ju inte skylla på järnbrist som ja först trodde de va, för de hade jag ju ingen...  dock tror jag de har med jobbet å göra, det är faktiskt lite jobbigare att jobba nu.. kvällveckorna för att de är längre pass, då jobbar vi 9 timmar.. å dagspassen för ja har svårt att sova på nätterna så då e ja ju trött på dagarna.. mhmm.. men ja får väl stå ut i 2 1/2 mån till ;) hihi..

Nej nu ska ja kolla igenom lite saker på nätet bara sen stänger vi ner för denna dagen ! :)

KRAM


Kommentarer
Lina säger:

Det känns lite roligt för alla jag känner typ är med i viktväktarna nu och medans dem ställer sig på vägen i hopp om att ha gått ner så ställer jag mig för att se om jag gått upp, haha, jag växer åt andra hållet;) Jag hoppas också att det blir bättre, tänkte anmält mig till sjukgymnasten men det är på arbetstid har så svårt att ta ledigt o komma ifrån... ska ju redan på massa andra kurser:/

2010-10-14 | 07:37:31
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Jessica ♥ Gravid säger:

tycker också det är jobbigt med så mkt reklam, men som du säger ibland är det nåt skoj :P



SV: haha shit, jag hade nog haft svårt att koncentrera mig efter att han sagt något sånt xD Men bra att du blev peppad av det ^^

2010-10-14 | 12:06:36
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/
Jessica säger:

(sv)Vi funderar nästan bara på tjejnamn eftersom de trodde att det skulle bli en tjej på RUL och jag har kännt på mig att det är en tjej sen första början. Om det blir en kille har vi bara ett enda namn vi är överens om så det blir jobbigt om det namnet inte skulle passa den som kommer ut:P Jag har dock fler alternativ som sambon inte gillar haha

2010-10-14 | 12:25:00
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/
Anna - Gravid ♥ säger:

ja det är ju så kul att ha massor att variera bland! Dock har min sambo lite svårt att förstå det där så min kartong med väskor står numer nere i källaren... :-( haha!

2010-10-14 | 19:06:36
Bloggadress: http://annacondas.blogg.se/
christin MODE inredning personligt säger:

Så härligt när väl utrensningen är gjord o man har överblick över allt...spec innan babyn ska komma med...då är det mycket man vill ha koll på :)

2010-10-14 | 19:53:21
Bloggadress: http://justlikecandy.blogg.se/
christin MODE inredning personligt säger:

SV, tack så mkt! =)



Zelita på Tradera, delar den med syrran :) fast vi har inte så mkt ute just nu.

2010-10-14 | 19:56:15
Bloggadress: http://justlikecandy.blogg.se/
Lina säger:

haha så outside är inte borgstena, vi tillhör ju borås kommun;) jag går i borås hos bm, vi ska gå på typ alla tror jag...jag ska ta tjänstledigt ett par timmar åt gången de blev typ två tillfällen eller nåt, men men, de får la gå ;) va ska du gå på?

2010-10-14 | 21:06:24
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback