Ändrade planer.

Fick idag ett samtal ifrån kliniken vi ska besöka i gbg för att titta på lillen... skulle ju vart där 3 november. Men då a visst barnmorkan tvungen att åka iväg helt plötsligt.. typiskt oxå.. Ville inte ha någon tid efter den veckan då ja kände att de blir kanske för sent då jag är i vecka 29 redan då...
Undra om hon blev trött på mej i telefonen då ja satt på deras hemsida å kolla deras tider samtidigt som hon prata på och ja babbla om mina jobb tider å grejer haha !
har ju sagt att ja gärna inte tar ledigt från jobbet för att gå och göra sånt här utan försöker ta allt sån antingen förre eller efter jobbet..

Men sen känner ja inte för att sätta mej att åka till gbg på förmiddagen när ja börjar jobba kl 3, känns så stressigt. Å sen så jobbar ju S nätter och slutar inte förräns 7 på morgonen. Stackaren va inte så sugen på att köra ner så tidigt då heller då han behöver sova..

Men till slut så fick ja nog till en halv bra tid iaf... bokade om till 18 oktober ist kl 4.. så kanske får gå typ 1/2 timme tidigare från jobbet den måndagen. men tror inte det ska vara några problem :)
Så nu är de bara två veckor kvar till vi får veta om det är en lite pojke eller flicka.. å dessutom får se lillen i 3D :D !! Ska bli spännande... hoppas på bra och fina bilder då de kostar endel att göra !

KRAM !

Kommentarer
Anna - Gravid ♥ säger:

Ja även det lilla kan skänka stor lycka! :-D2010-10-09 | 01:00:56
Bloggadress: http://annacondas.blogg.se/
MALIN - Längtar efter min prinsessa! säger:

Men vad spännande. Hoppas verkligen lill*n vill visa vad h*n bär på för kön :) Men det borde man ju som sagt se, man förväntar ju sig det när man betalar så mycket för det.

Vi fick ju veta redan på UL att det är en liten flicka, men ska också göra ett 3d-UL den 15:e och gud så jag längtar!

2010-10-09 | 09:44:19
Bloggadress: http://malinkarlstrand.blogg.se/
Jessica säger:

(sv) Blev sjukt gott med plockmat :) Massa frukt och grönsaker med dip och gott bröd o.s.v :)

2010-10-09 | 16:05:56
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/
Jennie säger:

Hej. Ville bara säga att jag gjorde 3d UL min första graviditet och det var superhäftigt.Gjorde det i vecka 26+0 och visst ser man att det var Signe som låg i magen=) Det har vi planerat att göra även denna gång=)

2010-10-11 | 16:52:14
Bloggadress: http://kampan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback