3D UL ! :)

Igår va vi då på 3D ul som ni vet och kan ju säga att de va helt klart en av dom häftigaste upplevelserna jag har gjort, helt klart värt vart enda öre :)

Valde att göra det på Emma kliniken som ligger i göteborg. hade först tankar om mamma mia, men är glad att Maja tipsade om Emma ist där hon själv hade varit och var nöjd !
Så där hade vi tid igår kl 4 :) Vi begav oss ifrån borås vid 2 tiden, och tur va väl det, för som alla har sagt så vart de svårt att hitta dit.. hade gps och en vägbeskrivning utskriven ifrån hitta.se  och kan säga att ja hade inte klarat mej utan nån av dom haha !  Kändes som vi åkte i cirklar å hamna fel flera gånger.. har ingen hållare till min gps så satt me den upptryckt i fönstret för att den absolut inte fick tappa täckningen + ett papper i handen och försökte va en någorlunda "kartläsare" för S som körde haha.. Kände oss verkligen som två turister som va helt vilse , gud va ja skratta haha ! !  Meeeen vi lyckades till slut hitta rätt och kom i god tid =)

När man kom in såg man direkt att de va en riktigt mysig liten klinik.. fick sätta oss ner i soffor och på bordet stod de en stor frukskål som ja va på direkt haha !!
Vid 4 tiden fick vi äntligen komma in.. ett lite mindre rum, stora fönster med fördragna gardiner och tända ljus i fönstrena, sen ett par fotöljer och sen en sån där brits säng.. framför oss på väggen är de en stor tv. De tycker jag va häftigast, att man inte skulle kolla på den där vanliga data skärmen utan fick se allt på en stor tv skärm ist :)

Vi prata lite och sen fick ja hoppa upp på sängen.. när den kalla geggan kom på magen slog tanken mej verkligen att nu ska ja få se min lilla pojk på riktigt.. ja så tänkte jag, va ju helt säkert på att de va en pojk :)
Helt plötsligt så bara han dök upp där på skärmen och första tåren kom direkt haha ! Gud så klen man är nu förtiden  ;) . . Kom upp som vanligt ul först och sen bara sådär så va de ett riktigt bebis ansikte där, så liten, så söt !! Min son, mitt allt !  Har nu lyckats komma ännu fler tårar haha...
Sen fick vi se den lilla kroppen och sen gjorde hon en stil bild och så sa hon; ja de är ju inte svårt att se vad de är för en liten där inne eller? ... Och nej de var de inte, helt klart och tydligt så va de ju en liten snopp på skärmen;D Då grina ja lite till ;)
Sen fick vi ligga och kolla på honom ett tag när han rörde å greja på sej där inne.. en envis liten som gärna gömde sej bakom sina små händer.. men lyckades ju iaf få några bilder på honom :) Och på cd som man får me sej får man ju även ett par rörliga videos på honom :)  Så uinderbart !

Satt me en sån värme i kroppen hela vägen hem.. en lycka som är obeskrivlig efter att ha sett sitt barn på riktiga bilder för första gången, går inte att jämföra med 2D ul...
Något jag verkligen kan rekomendera folk att göra, man kan ju ta utan kön så man behöver inte ta reda på de bara för man gör 3D ul !

Någon som har några andra frågor ? :)








Tycker den sista bilden är lite små kul då han ser skit sur ut och ser precis ut som han pekar finger åt oss ! haha
Han blev väl irriterad för att vi knödde så på honom ;)

Men som sagt, en av dom bästa dagarna <3

Kommentarer
Tina 21 år - gravid vecka 24 säger:

Vilka fina bilder ni fick med er!

2010-10-20 | 07:21:52
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback