Tråk. - men skrattar när man tänker på lunchen.

Sitter och segar mej fram på jobbet nu.. mattias gick hem för ett tag sen. Lyx ! Så de blev ju genast tråkigare här på jobbet. Ingen å prata med. Suck!  Funderar på att smyga efter i hans fotspår snart och även ja gå lite tidigare idag.. får ja de?  .. ja de tycker jag! Jag är gravid å trött höhö ! ;)  Hungrig oxå, glöm inte de!

På tal om hunger så vare nog någon här på jobbet som va hungrig idag hahaha! Hände ju en kul grej i matsalen idag.
Någon hade stulit Helens matlåda ur kylskåpet idag. Vem fan gör något sånt lixom? haha. Okej att man kan råka ta fel och upptäcka de när man är borta i matsalen, men då ställer man väl för tusan inte in maten i micron utan man går tillbaka och kollar efter sin egen.
I alla fall så förklara hon vad hennes påse innehöll och de va matlåda me rött lock och en mindre burk som de va sallad i + en banan. Detta i en systempåse.
Komiskt nog så sitter de en kille vid bordet en bit bort och har en sådan matlåda och helt plötsligt även tar upp en banan ur en system påse.. mhhmm.. ja de va ju bara den lilla rosa burken med sallad som fattades.. Så vi satt kvar och spana tills dom vid de bordet skulle gå.
Gud va kul de va när denna kille reser sej upp och vi på brikan ser att de faktiskt finns en liten rosa burk på hans brika.. seriöst tänker man då? haha. Allvarligt!?!
Helen är inte den som är den utan hon går faktiskt fram till killen å frågar om hon kan få tillbaka sina matlådor hahaha! Undra hur chokad denna kille blir... När han först försöker bortförklara att det är hans mat. Pinsamt!! Skämdes gjorde han nog iaf då han pep ur sej att han kunde bjuda henne på en lunch en annan dag. Men seriöst de handlar väl inte om de? Man tar väl inte någon annans mat även om det nu kanske var av misstag?! haha
Mattias sa att de va säkert hans mor som gjorde mat åt han å han inte visste vad han skulle få i matlådan haha. Man får väl hoppas att de var så, för annars undrar man ju hur fan han tänkte när han öppnar sin matlåda å de e fel mat i den?! :p
Jag tyckte de va fruktansvärt komiskt iaf och kommer leva på de skrattet ett tag nu på jobbet;)
Stackars kille som ingen kommer våga lämna ensam med ett kylskåp nu.  Nämnde jag att han va helt ny oxå?;) hahaha.  Undra hur han förklara detta för sina kollegor på vägen bort till deras avdelning sen.
Ett ord bara - Pinsamt!!
Men gjorde dagen lite roligare för oss höhö!!

Nej nu ska ja registera lite till..

KRAM!


Kommentarer
Jessica säger:

(sv) Haha det är ju typ det jag gör :P Och så bakar jag lite emellan för att få lite uppmuntran :P

2010-11-11 | 00:01:19
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback