Pustar ut...

Och jag kan än en gång skriva att en arbets vecka är avklarad ! Så skönt ! :) Så nu är de lång helg ! 3 dagar ledig. yäz!!
Nu är de bara 6 arbets veckor kvar.. knäppt! Sen är de bara att vila å vänta :P

Jag blev glad i morse när ja slumpmässigt bara trycke in en cd i spelaren i bilen. De va min jul skiva höhö!
Men blev nu besviken när jag åkte hem då ja märkte att även denna skivan har fått gå den sorgliga vägen som alla andra skivor som hamnar i min bil, med andra ord, väääldigt repig. Så i mitten av skivan så vill den itne riktigt funka som den ska utan kör sin egen hoppiga remix på låtarna. Blir att bränna om den igen ! Måste ju ha en julskiva i bilen :) haha.   Min favorit är den som har hängt med sen barns ben. Pop i Jul.



En svängig å skön julskiva haha =)  Vet att denna har hoppat fram och tillbaka mellan mej och min mor, de va hennes haha.. men nu är de nog tyvärr så att de är jag som har tappat bort den för ett par år sedan .. fy!  men jag har ju som sagt den nerladdat å ligger på min extra hårddisk. Så de är ju lätt att fixa en ny ;)

Nu sitter jag och äter en talrik med mannagryns gröt å massa MJÖLK!! ;) haha.
Blev grymt sugen på gröten då ja läste i min vän Maries blogg att hon hade ätit de.. så jädrans tur att de fanns hemma =)  Dock undrar jag om gröt gryn kan bli gamla ? För förpackningen hade nämligen gått ut i datum.. men de såg ju fint ut, lukta igent å smaka fantastiskt bra !  Får väl se om ja blir grön eller nåt!

Nu blir de som alla andra kvällar denna veckan, Gossip girl.  Nu är de dock bara två avsnitt kvar av säsong 3, så de blir ja väl klar med inatt :)
Imon BM besök !! :)

God natt !
KRAM

Kommentarer
Linda Rangfeldt - Med plutt i magen. säger:

sv: hehe ja, du lär ju va en aaaning större än mig vid nyår ;) hehe. Men det är väl mysigt :) Längtar tills jag får kula, samtidigt som det är lite läskigt.. men OOOH såå spännande :)

2010-11-12 | 02:08:05
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback