Orkar man?

Sådär då va de samtalet avklarat. Kön gick snabbare än jag trodde som tur va..  men visst är de alltid lika kul att sitta i en kö ett bra tag för ett samtal som tar mindre än 5 jävla minuter!! haha
Va iaf denna gången oxå en trevlig tjej jag fick prata med.  Varför sitter dom trevliga i telefon, kan dom inte sätta dom på kontoret ist för dom sur tanterna som sitter där? ;P  Eller så tycker jag dom är sur tanter bara för dom låter mer negativa till mitt "fall" än vad dom i telefon gör.
Men dom ja trodde från början så kunde inte hon i telefonen hjälpa mej helt 100 denna gången heller utan hon fick lägga in att den däre tanten som försökt nå mej ska ringa upp igen.
Så ja jag får väl sitta klistrad vid min mobil imon och på måndag, för nån av dom dagarna skulle hon ringa.
Men men hon som va  i telefonen gav mej iaf tillbaka mitt hopp om fk efter att hon på kontoret dragit ner de helt när ja va där förra fredan!

Min mor va här på en snabbvisit för en stund sen. Hon e snäll min lilla mor:)  Så snäll att jag skicka iväg henne för å handla åt mej höhö.  Hon brukar hjälpa mej me de när jag är sjuk :P hihi
De va ju som vanligt mjölken som va slut.  Sen köpte hon även saker så jag kan baka lussebullar om jag vill..
Klart jag vill.. men orkar jag!?
Känns som min kropp går på sparlåga hela tiden just nu... seg segare frida!

Får väl ta och äta lite snart oxå.. har än så länge bara fått i mej flingor idag..  Blev ju mat över sen igår så de går ju snabbt å värma.. men e inte sugen på de alls.. mhmm..

Kram kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback