mhm.

Jag lyckas alltid bli sådär pigg när jag inte ska vara det.  Som nu, undra om de e för kroppen vet att de är helg nu :p Okej ja har inte lyckats somna innan typ 4 som senaste nätterna denna veckan, men ja har ändå vart trött, har nog mer vart gossip girl som hållt mej vaken bara för de va spännande.  Men nu känner jag mej inte ens trött. Så typiskt! Känner mej typ rastlös när ja kolla på gossip, därav en pause i de nu.

Oh va ja bara vill få klart allt i lägenheten me färg å möbler å allt sånt där.  De som stoppar mej just nu är pengar, tid å ork. Mest pengar förtilfället. Men snart lön! =)
Dock saknas de lite ork oxå å tiden försvinner pga jobbet åså ... men snart!!
Allt ska vara klart innan jul iaf! :) Å försöker man tänka lite positivt så är de ju inte så långt kvar till jul :)

Jag är inte vaken själv iaf, har någon som leker runt i magen på mej.  Eller runt vete tusan om de går så bra för han just nu. Känns att det är väldigt trångt där inne nu :)

Så nu sa ja precis god natt till min lilla mor på msn.. ja ni ser ju vart ja har fått mitt nattbetende ifrån.. har både en mor å en far som e två natt ugglor.  Så herrn i magen lär säkert bli det oxå. Då han oxå har en mor å far som lever på nätterna.

Jag börjar gäspa lite nu oxå. Det är ett gott tecken, hoppas jag !

Kramar !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback