Kul kul : )

Så då va denna fredags idol oxå slut.. kunde nästan räknat ut att de va Gair som fick åka hem idag.. de va ju ändå 3;dje gången han fick sitta på den där stolen så de kom ju inte som någon överraskning.

Jag tycker dagarna går skiit segt emellan åt, men veckorna går sjukt snabbt.. hur nu de går ihop sej ? ! haha.
Men tycker de blir helg hela tiden eller att man skriver om nya graviditets vecka. Men på dagarna så går de sjuuukt segt ibland..

Är de någon mer än jag som har blivit väldigt tankesprid nu under graviditeten, å då menar ja verkligen väldigt tankesprid haha..  Glömer av minsta lilla hela tiden.. kan sitta i sängen för att gå å hämta något i köket, väl där har ja glömt av jag ska hämta.
Kan hålla på me något vid datorn, komma på att jag ska gå in på en sida men ska bara göra klart de ja håller på me, sen har ja glömt sidan haha..
Idag när ja åkte å handla innan Idol så var de för jag skulle köpa mjölk. De va bara därför jag åkte till affären.. sen vet ju alla att man kommer inte hem med bara mjölk. Men väl i affären så glömmer ja mjölken å kommer inte på de förräns jag ska betala.. mhm.. de va för den ja åkte till affären å de va den ja nästan åkte där ifrån utan! haha.
Ja känner mej typ senil ilband.. :P  Men sen läste jag något att det är helt vanligt att vara de när man är gravid. Man har svårare att ta in saker när folk pratar med än eller om det är något viktigt man ska lyssna på.
Jag märkte de ex när jag skulle ta mitt truckkort, å när vi satt å hade teori "lektion" så kom ja ofta på mej själv att ja hade seglat iväg nån annanstans i tankarna flera gånger..
Tur att man kan skylla även sånt på graviditeten;) hahaha

Annars hade va vart väldigt lugnt här idag.. tog en powernap efter ja ätit åså här hemma.. sen åkte ja ju å handla runt halv 8 å kom lagom hem till Idol igen :)
En bit in i programet så kom Alexandra hit :D Jätte kul då vi inte har sett på typ 2 år eller nåt kom vi fram till.. helt sjukt.. men de kändes ändå inte som de, va precis som  vanligt när vi ses.. massa tjöt åså :) Så va jätte kul att ses igen, så får inte bli ett sånt långt uppehåll igen haha :P

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra, men är ju itne super trött eftersom jag sov en stund innan. Så de får la bli en flilm eller nåt =)
Imon har ja inget som är planerat tidigt så imon blir det ingen väckarklocka!! :)
Enda planerade är nog en sväng till kyrkogården med min mor för att tända ljus men de gör man ju först lite senare på dagen ! :) Åh de e alltid så fint där de e massa ljus tända!!

Har ni haft en bra fredags kväll? : )

KRAM

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback