Knuffas lagom .

Ja de e ungefär vad jag säger till min lilleman just nu.. han knuffas så !! De tryckts ut en liten rumpa hela tiden, hjälper inte hur många gånger ja klappar å knuffar lite tillbaka på den.. den är där efter några sek igen haha!
En envis jäkel ! Det är verkligen inte jag själv som bestämer över min kropp längre, allt går på hans vilkor har jag märkt !
Tänk vilken makt den lille har, å kommer ju säkerligen fortsätta ha de när han kommer ut oxå haha!

Har iaf kollat på Beck nu ikväll.. tror inte jag hade sett den, kände igen början så kan hända att ja sett en bit av den men inte hela ! :P  Efter ja skrev innan gick ja in till soffan å tryckte i mej 3 clementiner iaf.. varför nöja sej med en? :P  Blev en halv påse med polly oxå.. gott ! ;)

Oh jag e så glad för julstjärnorna jag köpte.. blev så himmla mysigt i vardagsrummet nu..  e ju så mysigt på vintern när det är mörk å man plockar fram alla mys lampor å har tända ljus hela kvällen!!! :)
Jag orkade iaf inte vänta tills nästa helg så mina julstjärnor å de åkte upp idag..  men som ja vet så är jag ju inte den första som har tjuv startat ! ;)

Så nu hoppas jag de ser någorlunda ut i lönekuveret i veckan så kanske de blir en ikea tripp.. orkar verkligen inte vänta ända tills deklarationen i dec för att få åka dit. Vill få klart i vardagsrummet.. å vet inte ens om ja kommer ha tid att åka till Ikea i dec... så håller tummarn ! ;P  Är ju inte så jätte mycket jag behöver där, men som sagt, allt kostar !

Är inte speciellt trött än.. men kl e ju bara 12 så de gör ju inte så mycket.. Behöver ändå inte gå upp förräns 1 imon om ja inte vill.
Ska förbi farbrors jobb imon å äntligen få på mina vinterdäck å sen så blir de ju en kväll full av jobb! .. puuh.


Kram.

Kommentarer
Tina 21 år - gravid vecka 28 säger:

Kan du inte lägga upp en bild på julstjärnan? :)

2010-11-22 | 06:44:32
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
Liza |Gravid| säger:

Ja dressen är underbar. Köpte den sista i strlk 50 så Bebis ska kunna åka hem i den från BB. Castor va helt salig när jag visade honom den hehe ...

2010-11-22 | 09:39:35
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/
Madde säger:

Sen kommer du sakna buffarna:)

2010-11-22 | 11:23:04
Bloggadress: http://mrsmaddy.blogg.se/
Tess säger:

:)

Clementiner äts konstant här nu och som du säger, varför nöja sig med en liksom? ;)



Jag får rygg eller huvud som trycks ut..min sitter ju ned fortfarande..vill kunna se eller känna en hand eller fot men hon bara drar dem fram och tillbaka eller boxar snabbt så jag vet inte vad det är för ngt..

2010-11-22 | 12:36:44
Bloggadress: http://kakaombord.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback