hej å hå!

Ja vad gör jag.. jag ligger fortfarande i sängen å är seg.. har legat här hela dagen nu.. usch!
Har en ihållande huvudvärk som vägrar släppa som sitter både i huve å ögon.. har säkert å göra med att ja inte vart ute å fått någon luft utan bara legat här inne hela dagen å andats sjukbaciller.. men har ju ingen lust att gå ut i kylan med feber.. mhm... får väl gå å andas i ett fönster eller nåt!

Just nu har jag en pratstund me min vilda son i magen höhö! Just nu pratar vi om att ja tycker han kan ta och lugna ner sej lite, vart igång som vanligt å sparkat ett bra tag nu. Men nej han verkar inte ha några planer på att sluta å inte heller bry sej att jag är sjuk å seg. Han kör sitt eget rasch lixom!

Har vilat nu ett tag igen iaf..  så missades halv åtta hos mej på tv, så de måste jag nog strax sätta på här på webb tv.. dom är ju här i borås denna veckan=) Kanske man känner igen någon :P Kan ju alltid va kul å se vad dom har filmat av denna regniga stad iaf  haha!

Annars blir de inte mycket gjort..måste släppa mej ur sängen nu för att hämta något å dricka känner jag.. Jobbigt då de dunkar i hela huvet.. men kanske har ja tur att ja kan vagga den lille till sömns på vägen :p ! !


Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback