Russin frida.

Har precis tagit en låååång varm dusch.. de va skönt ! Så nu sitter jag här i min äckliga morgonrock.. japp ja tycker den är äcklig å ångrar nu att ja inte kom på att önska mej en ny i julklapp haha.. får väl se om ja hittar nån själv, kanske på rea :)
Ser iaf ut som ett rusin och luktar massa cocos.. har smörjt in hela kroppen med cocos body butter ifrån body shop som jag fick av min faderkaka i julklapp :) mm gott!!

Har inte gjort så mycket mer här hemma ikväll... gick igenom lite av lillemans kläder innan ja slängde allt i tvätten. De som det finns mest av är storlek 62, fanns hur mkt som helst haha.. Men den storleken brukar dom ju kunna ha lite längre än typ 56 så de är ju bra :) De går nog åt!

Sen  bara legat på soffan å degat.. har börjat kolla på The 4400 igen.. när den serien va ny vet ja att ja började kolla på den men sen sluta mitt i 1;a säsongen eller något.. så har börjat om från början.. lite spännande är den allt.
Och nu har ja ju något att kolla på som har många avsnitt.. de bästa me när man hittar en serie som har hållt på ett tag.. finns ju 4 säsonger ute nu ;P Men kommer nog kolla klart på de ganska så fort nu.. eftersom de nog lär bli mycket soffhäng om 4 dagar, då ska jag ju inte jobba mer ;)  Då ska jag bara vila upp mej inför the big day som man irriterande nog inte vet när den är.. tänk om de hade vart så enkelt att dom kom ut på de datumet man fått som bf :P

Jaja nu ska ja sluta babbla på här.. hoppas på att få lite sömn i natt iaf.. sov en stund nu på eftermiddagen, men fortfarande trött i hela kroppen, men de e väl kanske för de värker å har sej lite överallt..
God natt !
Kram

Kommentarer
Lina säger:

finns asgoa morgonrockar på cubus såg jag igår :D tror chili hade oxå om jag inte minns fel :D

2010-12-27 | 05:30:18
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback