Arg?

Jag sitter här och är typ arg.. något irriterad iaf om man får säga så.  Av flera olika töntiga anledningar faktiskt.
Kan ju börja med att ja kom på innan att jag inte hade en aning om vad jag ska ha på mej imorgon när alla tjejer kommer hit.. Röjde runt som en galning i garderoben, men inget föll mej i smaken. Usch blä å fy vad var jag kände.
Så a jag får väl sitta i underkläder imon . Går all in lixom. Är de sexparty så är de !

Sen är jag typ små hungrig, men finns verkligen inget här heller som jag är sugen på.. snacka om problem?

Och sen är jag irriterad över en sak som jag samtidigt får dåligt samvete av att jag är irriterad för.
Men ja, jag är just nu sjukt irriterad på den lilla herren i magen.  Han vill ta mej fan inte ligga stil alls idag. Hållt på som en jävla galning hela kvällen. Och nu vet jag fan inte vad han håller på med, på väg ut ? Känns fan så emellan åt. Helvete va de ska bökas runt där inne å trycka på blåsan så de känns som man får en kniv i sej emellan åt. Jävla tjockis där inne!!!!
Men så får jag lite dåligt samvete bara för jag säger så.. alla andra skriver ju om hur mysigt de är att känna den lille sparka å röra på sej där inne..  Guud ja tycker inte det är mysigt alls, de gör ju för fan skit ont nu!! 
Okej om ja hade fått en liten spark nån gång per dag... men här sitter ja å har en galning som är vaken ungefär alla dom timmarna jag är vaken!! Så ja de gör faktiskt ont när någon sparkat på en i typ 2 timmar å sen tar en powenap på 15 min å sen börjar likadant igen!!
Ska bli skönt me massa folk här imon.. han brukar oftast va lugnare då bara för att retas ist ! Då ligger han där inne å lyssnar å spionerar genom naveln. Skitunge!!

Sen håller ja på att riva sönder mina läppar bara för dom är så sjukt torra nu.. brukar aldrig ha torra läppar annars, men har fått de nu under graviditeten.  Åker på lepsyl hela tiden, men torkar ut lika fort igen.
Får väl börja äta lepsyl så kanske ja både blir mätt å får torra läppar?


Nej gud vilket negativt inlägg de här blev då.. men a de skiter jag i. Jag e sur !  Skällde precis på magen oxå. Fy va dum jag är.. .men a de skiter jag i !! ;)

Nu blir de film! God natt!!!

Kommentarer
Lina säger:

Lugn o fin i brallan nu ;) haha , hoppas du har en kanondag och kväll ialf! Kramar

2010-12-18 | 22:45:44
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback