Så mycket kärlek!

Idag har ja gjort något fantastiskt.. har idag äntligen vart på mitt riktiga ultraljud.. (tycker inte de i juli räknades lika mycket då de ej va planerat och att de inte va sån där grej på magen utan blev ju då vaginal då mini va så liten då).. men nu så har han vuxit till dej (tror fortfarande att de är en han;) ) .. från att vara 7 cm 20 juli till att idag vara ca 18 cm idag, så snart hela 20 cm.. vilket känns litet men ändå kanske så stort att bära i magen haha:)
Helt sjuk men så fantastiskt att de växer en liten person i min mage :)
Allt såg iaf bra ut idag vilket kändes bra att höra ! :) Nu längtar ja till nästa besök som blir hos barnmorskan, men inte är förrän i oktober, vilket känns väldigt långt bort, men de går nog fort! :) Då är de dax att lyssna på hjärtljud..häftigt :)  Fick iaf se de lilla hjärtat slå idag, men ska bli häftigt att även få höra de..
Fick titta på bebis i ca 15 min idag, men kändes som bara några sekunder, hade nog kunnat ligga där och kolla hela dagen om ja hade fått välja haha :p Han låg helt blixt stila när vi först börja, en trött liten sak.. men efter en liten knuff va de någon som va i full gång och sparka och vinka me handen, och va även på väg att göra nästan en bakåt kullerbyta haha. Såg ganska så roligt ut, en lite akrobat där inne :p  Även roligt att man har börjat känna av honom, så när han sparkade som vildast där inne så kände jag även de i magen :P naaw lilla mini..
Blir ett par gånger om dagen som ja känner av de, små puffar i magen.. som de inte dröjer länge till nu förvandlas till lite hårdare sparkar :)  De går fort nu.. även om de är halva tiden kvar och de känns jätte långt bort till januari, så går de fort, dessa 4 månader har bara rusat förbi..
Men visst längtar man till mini har tänkt att titta ut :)
Och hur passande va de inte att farbror Jonas och Carro oxå ska ha en liten mini februari,  en lekkompis :D Så grattis till dom :)  Ja ska ha i slutet av jan å dom i början av feb, så får väl se vem som hinner först hehe. Datumen va ju så nära varandra så man vet ju aldrig.. Dom där små filurerna har en tendes att aldrig titta ut på bf dagen ändå utan gärna efter eller förre... mitt BF är iaf 24 jan.. :)
Nu är det iaf någon som är i full gång med att sparkas där inne, e väl nöjd och glad efter att mamma har tryckt i sej massa mat :D haha


Nu blir de iaf att krypa ner i sängen och försöka sova då de blir att gå upp å jobba tidigt imon.. 7;00-18;30.. så de blir en låång dag å så ser hela min helg ut =/  Men men.. money money :p
Fick iaf en mycket bra samtal i från MP idag.. ska vara kvar på ericssson, men byta avdelning och skift, så kommer nu gå på 2 skrift ist för 4 skift.. lite mindre pengar, men de funkar ändå:)
Kontrakt fick ja till 7 januari, får väl se om ja blir kvar på ericsson hela tiden, men hade vart skönt att inte behöva byta ställe å krångla me sånt :)
Så de va riktigt skönt å skoj att få höra idag ! :D  Grattis till mej :)

Nej nu e ja trött i fingrarna så orkar inte skriva mer nu haha.

Kram !



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback