Var detta en vanlig dag på jobbet? eller vad ska man säga.

Skit dag rent ut sagt. 
Börja bra efter en ordenklig sömn i natt . börja jobba kvart i 7.. inte en kotte i gruppen som vanligt när ja jobbar haha.
Folk börja droppa in på förmiddagen. . 
Sen kommer chok beskedet att grupp chefen ska sluta.. IGEN?! hallå eller va tänker dom med.
Här får man en grupp chef som jag verkligen trivdes med och ställde upp för gruppen..  men vad får man för det ? En spark i ryggen av dom högre.. så sjukt !  Så jävla tråkigt är de.
Sen var det grupp möte med hela gruppen. . alla var nog halv chokade, och det pratades även om att gruppen skulle splitras.. de skulle ju verkligen vara slutet.. men icke, vi hade tur och får fortsätta jobba ihop.. tack gode gud eller vad säger man!   Man undrar ju om dom nångång tänker på att få personalen att trivas på jobbet.. de känns inte så iaf !
Varför är alla ögon på just våran grupp, man blir ju så irriterad. Allt handlar bara om dessa jävla siffor hela tiden! Kvalite i telefon eller trivsel på jobbet är väl inget man ska prata om antar jag.  Det är väl bara att leva med skiten och vara glad att man har ett jobb, eller vad ska man säga!?
Känns som det börjar bli en vana att få såna här chok besked på jobbet.. en vanlig dag på jobbet med andra ord.
Prata me Lisa i telefon precis, tycker det är riktigt tråkigt och kommer sakna henne som gruppchef ! En stjärna ska du ha gumman :)
Men som sagt de är väl bara att fortsätta leva med skiten och hoppas lite nya jobb i borås dyker upp snart..
En riktigt tråkig dag har det iaf varit =/

Nu är jag iaf hemma och inte gör nånting typ.. legat och läst en stund nu.. och nu vet jag inte vad jag ska göra.. lägga in alla nytvättade kläder i gaderoben kanske? Men gud va jobbigt haha.
Åka ner och handla mat ? Också jobbigt men nödvändigt då jag inte tror de finns någon lunch hemma tills imon annars. mhm !
Ska nog ta mej en funderar en stund och se vad som händer...

Hoppas ni andra har haft en bättre dag än jag !


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback