Ny vecka. Nya äventyr !

Då var de måndag igen .. 
Helgen va grejt ! =) En lugnt fredag här hemma . .
Lördan bar de av till varberg, jag Madde å Cilla ! Åkte ifrån borås i ett jävla regn men ju närmare vi kom till varberg ju ljusare blev de.. väl frame var de klar blå himmel och inte en moln på himmel och härlig sol :D
Så de va ju underbart !  Blev lite käk och sen vare bara att gå på vinet ute i solen . . satt ute i flera timmar.. så gött ! =)
Sen kom även bröderna Hidstrand och höll oss sällskap .. framåt 12 tiden så tog vi alla en taxi in till stan till krogen :) Kul även där.. dansa som en tok haha !
Söndagen var väldigt slö . . blå himmel och sol även då :) Blev en bakis pizza och sen inte många knop. Gick bara ner till havet och så en sväng . .
Sen åkte vi hemmåt framåt 6 tiden . .
På kvällen åkte jag ut till viskafors och tog en kvälls promenad med Peter och Bison . .så nu har jag fått träffa voven oxå :p

Denna vecka jobbar jag dag, så börja kl 8 och sluta kvart i 4.. gött !
Åkte hem en sväng och sen lite efter 5 så åkte jag upp till min far. . tvätta bilen både invändigt och utvändigt.. som sagt, de behövdes haha ! =) Men nu är pärlan fin igen :D jäääj !
Så nu kom jag hem för en stund sen.  . ska väl sätta på en film strax eller något och sen blir de sova.. e trött nu ! =)


Längtar som tusan till torsdag iaf.. så bär de av till varberg igen :D jääääj ! Då blir vi borta längre oxå, jag och madde åker hem på måndag kväll eller tisdag förmiddag : )

Å imon ska jag leka me Catte och Wilma . =)
Så denna vecka borde gå fort =) hihi...


.

Kommentarer
catrine säger:

vart höll du hus igår :S du ringde aldrig....

2009-06-17 | 13:01:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback