Hallo =)

Undra hur många bloggar som blir lidande när de är sommar ? Min blir de iaf haha .
Har verkligen inte haft ork att gå in här och skriva.. sorry ! :P
Två helger har spenderats i varberg.. helgen förre midsommar och midsommar helgen.. har vart kanon! Så gött att bara få komma bort ibland :)
Men nu är man hemma igen och tillbaka efter 4 härliga dagars ledighet.. fy tusan... Så är sommar värmen verkligen här nu och så jobbar man kväll. kvart över 12 till 8.. så jävla segt är de!! TRE jävla dagar kvar och sen har jag hört rykten om att de ska bli dåligt väder till helgen igen ?! Kul.. nej för då är jag ledig igen.. och är de fint väder så pratas de om stor grill fest med massa sköna vänner.. så jag hoppas på soool :D
haft många lediga helger nu, men nästa så vankas de jobb igen.. blä.. då får de gärna regna lite men inte denna helgen !! :P Eller helst kan vi ju hoppa de där regnet helt och hållet nu ett tag.. vart alldeles för mycket höst väder ut nu !

Vart lugn film kväll här hemma idag iaf.. Maddes bror och hans tjej är här och hälsar på. så dom hade hyrt film som dom tog med hit.. Den va kul.. kommer dock inte ihåg va den heter just nu som vanligt haha!
Är så sjuukt mys sugen nu oxå. . hoho . . Kunde du inte vart hemma nu .åka iväg på de där viset haha ;)  Men som vi sa, de går ju fler tåg ;p  Alltid mysigt med lite mys :P

Nu funderar jag på att strax gå och borsta tänderna och sen krypa ner under täcket och sätta på nån film här inne hos mej ist och sen blir de väl sova och upp och jobba imon igen.
Nu fick ni lite uppdatering iaf och veta att jag lever :D  Alla lever vi i våra dåliga dagar och i våra bra dagar. Idag har jag haft en bra dag . Kul tjejer på jobbet, mysiga sms och härlig sol på de ! Jäääj !
Undra vad som händer imon mer än jobb ? Det är bara att vänta å se :)


God natt !


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback