Äntligen!

Äntligen är jobb veckan över och en ledig helg väntar ! Så underbart. Denna vecka har fan gått segt på jobbet, iaf efter halv 4 då dom andra har gått hem.. hehe..  bara vart några kvar på kvällen.. men idag satt ja helt själv i mitt skepp, helt mobbad !! haha Så de var såååå gött när kl slog 8 och man fick gå hem..
 Kom hem för en stund sen, körde Kysan, Kim å Gunnarsson på lite fest först . sneell fritte :D !
Nu väntas de en luugn kväll.. e helt slut i huvet ! Så ikväll blir de inte mkt gjort.. bara vara hemma : )
Men imon bär de ju som sagt av till Varberg, ja madde å Cilli :D weeey !  Hoppas vi iaf får lite sol, igår skulle de va sol på lördan sa dom men nu har dom självklart flyttat fram de till söndag.. skulle inte förvåna mej om dom flyttar fram de till måndag när vi inte e kvar ! haha
Jääävla skit väder, tycker så synd om dom som tar studenten idag... kan inte va så kul.. fast dom har säkert kul endå.. men de va annat när ja tog den.. 35 grader och stekande sol.. gaanska jobbigt de me., fast bättre.. för kvällen va de ju underbart :D hihi

Jaja nu ska ja se om de finns något här hemma och äta.. ja e sugen på kokta morötter.. ja jag vet jag är konstig.. kanske inte de första man blir sugen på .. men de e ju såå gott :D haha.
Sen kanske de får bli en pigilin glass me.. sjukt gott.. har typ blivit beroende haha. mitt packet här hemma e snart slut !


Ha en bra helg :)

.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback