Rap das armas

Vilken slö dag det är idag... inte gjort ett piss.. sista lediga dagen och det känns riktigt surt.. typ ångest för att behöva gå tillbaka till jobbet imon och sitta där i 10 dagar.. så jävla tråkigt !!! =/
Igår gick vi på alkohlen igen, nice nice !
Dagen bestod av storstädning först som gick bra : ) nu har vi det fint här hemma igen haha, hoppas det håller i sej!
Sen belöna vi oss med att åka till systemet ;) och sen iväg till maxi för att inhandla lite käk .
Åkte hem och käka och sen göra iordning oss.. skulle gått ner till Joel, men så blev det inte pga velande pojkar ! haha
Det sluta med att dom kom hit ist, Johan, Joel och Dunder.  Satt på balkongen och hade det riktigt gott. Senare kom även deras vän förbi, efter ett par timmar gick vi in och satte oss ist, lyssna musik och spela spel =) De va skoj !
Framåt 2 tiden var man bra i gasen och kände att kroppen snart var på väg att ge upp.. Så tog inte lång tid innan jag gick in och däcka jämte Johan som däcka flera timmar innan oss andra ;) haha.
När man vakna idag var man bra seeeg ! Killarna drog vid halv 10 typ och då blev de vila en stund sen vid 11 kom det några och kolla på våran lägenhet, de gick himla fort som tur var. Dom måste ju undrat vad vi var för några, hur sleta som helst och öl burkar lite här och var en tisdag förmiddag haha !
Sen blev det sängen igen och där har man legat och vart seg typ hela dagen. mhm undra hur bra de kommer gå att somna ikväll ? Tur att man börjar sent imon... men vill verkligen inte jobba kväll.. suck!!
Nu är kl 6 och jag är sååå uttråkad men finns ju tusan inget att göra så jag får väl fortsätta tråka här .
E bra sugen på party men oh nej , nu var mini semestern slut och dax att gå tillbaka till verkligheten igen som verkligen suger just nu !!
Jaja kanske ska ta mej något att äta ? Eller ligga kvar här och dega en stund till :p

Hare gööött !! =)

Härlig party låt som spelades ett par gånger igår haha :D


.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback