Sol, cider å fin kläning :D

Vilket underbaaart väder .. man blir ju bara såå glad :D weeey !

Idag blir de party för hela slanten.. gruppfest me jobbet uppe hos Lisa och sen får vi se om de blir utgång, blir de säkert hehe :)
Idag gjorde ja något ja inte alls fick göra.. tog mina 300 kr till att besiktiga min bil och köpte 3 klänningar för dom ist..mhm jävla smart tänker ja nu i efterhand.. men åh va glad jag var för stunden haha !
Blev en turkos med en svart kant i mitten som jag ska ha på mej ikväll, sen en spetsig seris tror ja den är som jag nog ska ha på lördag och sen en kläning som är som ett linne å kjol som sitter ihop, vit linne och kjolen är turkos blå med vita prickar, vadå 80 tal :D haha. Men nice va dom alla. Skulle egentlgien bara blivit den serisa som jag ska ha på lördag, men sen råka jag gå förbi rea grejerna och hitta dessa två andra kläningar för 50 kr st.. då kan man ju bara inte låta bli ;)
Skulle egentligen bara gått och för att köpa ett var vita leggings till Lisa.. men hur ofta kan JAG gå in på gina utan å handla något.. mhm.. har nog typ aldrig hänt haha.. Dessa rea grejer är farliga !! Shoppaholic !!

Men innan jag ska bege mej till Lisa ska ja till mor och fika.. för tro de eller ej, min lill skit till bror fyller 18 idag.
STOOORT GRATTIS till honom :D :D
Tänk va kul de var när man fyllde 18 och äntligen fick gå på krogen utan att smitta in eller något sådant haha.
Men 20 va nog roligare för då fick man ju köpa sin egen alkohol oxå och komma in på dom lite roligare krogarna :D haha

Men de blir nog en kanon kväll idag. Grill, kubb och jädrans trevligt sällskap. Min grupp på jobbet e ju lööövly !!

Hoppas alla andra får en bra valborg oxå : )


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback