hej hopp!

dagen slut  !
Precis ätit lite, blev lite kyckling och keso till kvällsmat .. va så hungrig så va tvungen haha !
De gick bra att jobba långpass idag iaf, något segt men helt okej endå. Har haft skoj med tjejerna som vanligt :D haha
Tänk va tråkigt jobbet skulle vara utan dom :P
Efter jobbet så åkte ja upp till Pan så gick vi en promenix.. så idag slapp jag gå själv :)
Gick ner mot knalleland och sen till stan och så runt där lite och sen upp mot norrmalm igen så blev en bra promenad iaf :) 
Så nu känner ja mej duktigt när ja antigen har tränat eller vart ute och gått varje dag, och igår blev det till och med båda två :D  Men imon ska ja hinna me träning på förmiddagen hade ja tänkt för imon hinner ja ju inte gå på kvällen heller för då ska vi ju på bio :)
Blev hemskt sugen på att gå ut och äta nån kväll oxå . . P;s bror ringde när vi va ute och gick och ville ha tips på resturanger. . och vi har ju ganska många här i borås om man tänker efter.. men e ju inte speciellt ofta man går ut och äter .. men de finns ju faktiskt ganska många bra som inte ruinerar en helt och hållet när man går där ifrån sen:)
Så ut och äta nån dag de borde man . . nån som vill me ? :D
De som e bra me det är att Catte och Martin flyttar tillbaka festen till nästa helg iaf . .haha.. Väldigt flängande.. men ja klagar inte för nästa helg är jag ju ledig så då ska allt festa loss :D
Så denna lördag blir de nog grillning och brännboll och lite alkohol blir de nog på de me.. börjar ju ändå så sent så skyller på de ;)
Nu ska ja nog krypa ner i sängen till en film strax och försöka sova ! Och hoppas ja kommer upp i den tiden jag vill imon, för de gjorde ja ju inte idag ! haha.

Sov gott !

.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback