090428

Nu ska jag strax gå och träna : ) vet egentligen inte vad jag väntar på.. är väll bara seg vilket jag får höra av alla varje dag haha !

Idag har ja vart och handlat lite med mor först och sen åkte jag upp till catte, åkte me och hämta Wilma sen åkte vi ner till stan och där möte vi Simon, Emil och Chibben.. Blev en glass istan och sen va dom tvugna att åka vidare..
Vi gick en sväng och sen upp till k-berget.
Ja käka lite och sen inte gjort så mycket, vila en stund då ja blev jätte slö haha. Å ja nu ska ja då gå och träna om en stund :)  Skönt !

Igår var de en tripp till varberg med P : ) De va mysigt ! Blev en mjukglass, årets första.. gott gott :D Sen gick vi bort vid strandpromenaden och sen ut på stranden och klipporna bort till fyren, så blev en bit iaf : )
Sen precis när vi kommer till bilen så börjar det ösregna, sån tur man har ibland. För även om inte solen var frame så var de ganska gott endå, blåste väll lite, men inte så farligt : )  Kunde gå i kofta iaf. min jacka fick peter ta för han hade inte me sej någon haha ;P Tur att ja hade min vind jacka ist för nån annan tjejig jacka ;)
Sen va vi hungriga men fanns ju inget öppet. kl hade hunnit bli 9 redan.. så åkte förbi hajen och köpte lite små grejer där ist att tugga på i bilen : )
Så var hemma ganska sent, så blev typ sängen direkt :)
Men ännu en kulig dag me min Pan banan :D haha ! 
 

Nej nu har ja inte tid att sitta här mer. Mot energikällan !!


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback