090414

Då var man uppe och påkläd. .. de var ju duktigt ! hade ingen lust att gå upp idag heller. .. men kan ju inte ligga där hela dagen tills man ska gå och jobba.. mhm..
Ingen matlust idag heller .. så blir ett glasvatten till och sen ska ja gå ut och springa en stund för att rensa huvet en stund!
Sen blir det jobb kl 4 vilken jag absolut inte känner för idag .. blä!!!  Vilken jävla piss vecka!!

Va borta hos Catten sväng igår . . satt ute då ja inte hade någon lust att gå in... men de va skönt att sitta där ute och tjöta lite :) hihi.
Sen hem och kolla lite film sen förska sova, men de gick ju så jävla bra eller inte . . Gick upp och hitta madde i köket, satt sedan i hennes rum och hade natt snack .
Det är nog som Madde säger, den "dumpnings förklaringen" du kör me, den kör ju alla med. det är bara för att vara snäll. Vill så gärna tro att det är som du säger. . men efter igår har jag ltie svårt för det nu..  Ganska patetiskt egentligen. Och om ja tänker efter så var de någon annan som sa exakt samma sak till mig i höstas å vad gjorde han ? Inte redo att binda sej igen och ville va själv.. pytsan. Försvann dom tankarna efter 5 dagar eller då han hade tjej.
Så nej de är nog som Madde säger, de är bara bullshit !! 
Blir så trött på alla dessa bortförklaringar hela tiden ..  ska nog me börja vara en oärlig person, man verkar ju komma ganska långt på de !!
Jävligt irriteraden är det iaf !!
Det är verkligen synd att jag inte kan hata dej.. allt hade varit så mycket enklare då !!

Nej fy tusan nu ska ja se om ja hittar min vattenflaska och sen ta på mig skor.
Sen ge mej ut på en liten resan huvet tur !!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback