Cykel

Jag kunde inte hålla mej innan utan de blev så att ja drog på mej tränings kläderna å sen fick Noel åka upp å leka hos min farmor :)  Det blev idag cykel 60 min activio.. jisses vilket jävla pass.. ja som tyckte vanligt cykel 60 min va jobbig.. detta va ännu värre haha.. hallå blod smak i munnen.. men som alltid, fan va sköönt när de va gjort !:)

Noel hade haft de toppen hos farmor, käkat en massa som vanligt, han äter alltid som han inte hade något stopp när han e där haha.. hade fått i sej både fruktsallad, macka me leverpastej å ägg å allt var de nu va haha :p
Vi blev iaf kvar där ända till kl 10 då jag var tvungen å kolla på desperate housewives :P

Nu ska ja nog strax krypa ner i sängen... vi har inga planer imon på dagen.. funderar på ifall man kanske skulle ta en promenad bort till ramnaparken å kolla fåglar, får se vad de e för väder imon :)
Jag längtar ju mest till kvällen då jag ska iväg me mammorna å käkat gott hehe.. har kollat menyn flera gånger men kan fortfarandei nte bestämma mej för vad jag ska käka haha!! ;D


Som sagt, går mycket hellre själv än å åker vagn :p  tills man ser en grävskopa, den går de ju inte att gå ifrån ;)


Fick bli regnjacka å gummistövlar idag.. å helt överlycklig över grävskopan på andra sidan haha!

Tänk att han såg den, ja hade missat den totalt ifall inte Noel hade börjat shoa hej vilt :P


Kommentarer
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Men åh så sött av honom att vara helt fascinerad av grävskopor, haha! :D



Sv: Ja men jag har ju också jobbat (fast helgjobb) så jag trodde allt att jag skulle få tillbaka, men tänkte inte på att jag gått på mammapeng. Det hade ju varit nice att ha lite pengar att spendera ;) Jag vill bl.a att vi ska köpa en större säng, det blir lite trångt med den vi har nu, men det löser sig :) Kram!

2012-03-21 | 10:33:36
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Sophie säger:

Haha det är lite kul o reta dem :P Jag avskyr spyor, det är sååå äckligt! Men när vårt barn spyr, inte ställer jag mig och låter sambon ta alla spyor, det måste ju göras och är bådas "uppgift" liksom :p haha. Sen tror jag när det är ens barn så bryr man sig inte så mycket, man gör det bara :) Har jag inte rätt? :)

2012-03-21 | 13:26:13
Bloggadress: http://mammasophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback