God kväll !

Har precis tryckt i mej en apelsin.. satan i gatan vad goda dom är just nu!!!  Nu finns de bara en kvar här hemma så jag vet ju vad vi måste gå och handla imon :P

Noel tog en låång vila idag.. när han vakna ångra jag lite att jag inte blunda en stund me honom oxå, för va gör trött just när han vakna haha ! Men nej då hade han ju massa energi att göra åt! :P
Vi käkade iaf middag hemma idag ist.. så medan jag gjorde mat så bröta Noel runt me skålar å kastruller, de funkar alltid å leka me ;)  Idag blev de iaf lax..   Noel tyckte de va sådär.. åt en stund men sen va de som vanligt mest leka me maten... jag fuska lite å tog fruktpure på skeden blandat me mat, men tyvärr har han blivit lite smartare än sen han va lite mindre hehe.. så fruktpuren fick stanna i munnen medan fisk bitarna kom ut igen.. hur han nu lyckades me de i munnen ;)

Sen tog vi oss en tur till knalleland för vi skulle möta upp en tjej som skulle köpa min gamla telefon som bara legat här hemma i flera månader nu :)
Vi fyndade även lite på myrorna, kanske kan visa imon :)  Å sen gick vi till eko och fynda nya krukor till köket :)

Sen nu ikväll har jag vart hos Mr H och hälsat på en sväng.. mysigt ! ! :) Noel har mormor häng och sover där i natt så slapp jag väcka honom då jag kom hem för en liten stund sen bara! :)

Imon blir de playdate på Leos lekland me två av våra favoriter  Sara och Agnes :D


En trött Noel och Becca här omdagen när vi hade mys stund i sängen hihi. :)


Kommentarer
Jossie - Mamma till Edvin säger:

Haha, de där små kan sina knep alltså ;) Lax som är så gott :)



Sv: Ja, till mig sa de att jag också bara behöver glasögonen när jag ser på tv/kör bil/läser osv, men jag tror det kommer bli som för dig att det kommer kännas skönast att använda dom hela tiden :)

2012-02-17 | 06:56:11
Bloggadress: http://jsantinelli.blogg.se/
Sara - Tripp, Trapp & Trullsan säger:

Håller med dig. Apelsinerna är jättegoda nu =)

Hoppas ni får en fiin fredag!

Kramar!

2012-02-17 | 11:05:59
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback