Valborg.

Här är det en väääääldigt lugnt valborg. Dels för de blir övertids jobb imon så de är upp kl 5 som gäller imon oxå. Å dessutom för jag e sjukt seg i kroppen, haft halv ont i magen hela dagen så har tyvärr tillbringat denna fina dag mest hemma i soffan efter jobbet..
Tog en mini promenad bort till gymmet å fuska me å hämta ut min biljett till mitt pass ja bokat å sen inte avbokat i tid.. men kände att min mage hdae inte pallat ett pass bodypump just nu så då fick de bli så ist för att dom spärrar mitt kort för jag inte dyker upp ;) Men va riiiktigt gott ute i solen, nästan sommar värme.. så va ganska tråkigt å gå hem å vila på soffan igen.. men men... somna till och med till ett tag.. det är dock inte så bra då jag känner mej ganska så pigg nu å får säkert svårt att somna sen bara för de.. hehe

Blir iaf ingen helg dag på jobbet imon utan de blir från 6-12 :) Skönt de... hade inte orkat ställa mej å laga mat nu så de e tur dei nte bir nån lunch på jobbe imon utan kan fixa de när man kommer hem ist :)

Dagen gick hyfsat fort idag iaf även fast varken madde eller frida var där idag :) Men imon ska iaf frida jobba övertid oxå :)
Vid 2 tiden imon kommer min älskade lilla Toker hem igen!!! Som jag saknar honom just nu!!! Men han har de kul hos sin pappi iaf, får ju uppdateringar å bilder under dagarna hehe :)
Så imon em blir de kram å puss kalas ! :D

Idag är de säkert många som festar å har de gött i det fina vädret.. å vilken tur teknis har me vädret me sin kortege i år :) Jag orkade dock inet åka ner och kolla på de... hade nog inte orkat de även ifall jag vart ledig imon :p
Nu ska jag iaf fortsätta ligga här framför teven i soffan innan jag förflyttar mej till sängen :)

Kul man kan ha på jobbet va ? haha


Kommentarer
Angelica - Mamma till Moa säger:

Va kul att du fått jobb :) Vad jobbar du med? :)

2012-04-30 | 21:04:48
Bloggadress: http://mariaangelicasofia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback