Noel köper apa :)

Noels små fynd idag :) Me lite rabatt kuponger så blev de ett bra pris  :)

 

Ny fin pyjamas från lindex. Vi köper bara två delat nu, mkt smidigare tycker jag å går ju att ta av sej en del ifall de blir för varmt :) Å gillar när de e shorts å t-shirt :) Han fick ju en me bamse för ett tag sen oxå som e i samma modell.. så sakta men säkert så byter vi ut alla helpyjamasar mot detta hehe :)

Denna fick flytta in i garderoben å 4 hel pyjamasar fick flytta ut :) Va nog 11 el 12 hela kvar nu !

Sen har han ju endel långärmade två delade.  För ja e de något som går åt här är de pyjamasar när vi tvättar så sällan som vi gör så behöver vi de :p För de e oftast som han sölar ner snabbast av någon andledning haha ;)

Noel tyckte iaf apan va kul på magen. Jag sa att han hade en apa på magen å klappa lite på den, sen skulle han klappa på apan på magen hela tiden :p

 

 

Mjuka goa ljusa jeans ifrån kapphal.. fint me lite ljusare jeans till vår/sommaren :)

Å ja sockar är något vi har köpt på oss endel de senaste.. dom har en tendens att försvinna, å sen har vi många som inte hade halkisar under, å vill att han ska ha halkisar när han e på dagis när han röjer runt där :)

Här e några fler sockar som fick följa med hem för förra veckan :)

Gillar dom med stjärnor under, dom va så gosiga :)


Kommentarer
Jessica -The Truth And Other Disasters säger:

(sv) Det är ju lite svårare att tvätta med balsam, dels måste man massera ordentligt i hela hårbotten. Balsamet löddrar ju inte och kan vara lite svårare att få rent med men friktionen när man masserar hjälper att få bort smuts. Sen är det svårare att skölja ur balsam än schampo så när man tror att man fått ut allt kan man gärna skölja lite till och vara noga med att komma åt ordentligt i hela hårbotten. Jag brukar köra så kraftig stråle som möjligt så att det lättare ska gå ur. Jag vet inte vad du har för hårtyp eller balsam men du kanske har använt ett för tungt balsam som tvätt balsam. Om det känns flottigt kan du prova med ett tunnare, billiga "rinniga" balsam är ofta bra att tvätta med :) Det kan ta ett tag för hårbotten att ställa om också eftersom man torkat ut den med schampo i så många år så det kan ju vara därför det känns flottigt också. Du kan antingen prova att ha i lite torrschampo mellan tvättarna eller helt enkelt tvätta oftare, balsamet sliter ju inte lika mycket på håret som schampo så man kan tvätta oftare med balsam :) Oops nu blev det väldigt långt haha!

2012-04-22 | 22:57:28
Bloggadress: http://jayde.blogg.se/
Theodora säger:

Vilka fina inköp :)

Snart får även jag köpa pojkkläder! <3

2012-04-22 | 23:08:35
Bloggadress: http://theodora.nu
Theodora säger:

Tusen tack för din röst med <3

2012-04-22 | 23:10:56
Bloggadress: http://theodora.nu
Elin - Mamma till My säger:

Pyjamasen var så cool! :D

2012-04-23 | 12:57:42
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback