Trött i skallen?

Jag sitter och kollar på Beck filmen som går på 4;an , men just nu är de ju reklam som alltid vid denna tiden i tv 4;as filmer..suck !  Jobbigt me så långt uppehåll i filmen.. men men.. Tror inte jag hade sett den innan iaf.. ja kommer aldrig ihåg vilka beck filmer jag har sett :P haha

När Noel vakna innan så gick vi upp och käka lite yogurt iaf och sen tog vi på oss varma kläder för att gå bort till macken och hämta ett buzzador paket, kan göra ett inlägg om detta imorgon :)
De va ganska så milt och skönt ute så vi gick en lite sväng för att få lite luft.. vi gick bort till knalleland för jag tänkte vi kunde gå till apotet för att köpa koksalt till Noels öga, de är ingen ögoninflamation, eller till viss del är de nog en liten sån, men de ser precis ut som de gjorde när han va runt 1-2 månader, så vi tvättar me lite koksalt och ljummet vatten då och då bara.. han har inte ont av de iaf och han har inte smittat ner varken mej eller sin pappa även fast han grejar me sina små fingrar i våra ansikten hela tiden :)  men ja iaf så gick vi dit bort och jag tyckte de såg ganska så öde ut.. å tänkte att men hallå har hela knalleland glömt å ställa om klockan eller.. klockan va då 10 över 6 och de ska stänga 7.. aa tills ja kom på att de va söndag haha, då stänger dom 5.. vadå trött i skallen?
Jaja vi gick in och kollade på videomix (hemmakväll) en snabbis iaf när vi ändå va där, köpte me lite gotte hem.. ja man måste ha choklad när man har mens ;)

Sen gick vi hem och badade och myste i soffan me välling :)  Vi har lite nya rutiner för kvällen nu som vi prövar, innan så somna han ju alltid vid vällingen. Men nu kör vi bad (dock inte varje dag), sen blir de då på med pyjmas och sen välling.. sen blir de leka en liten stund till och sen går vi och borstar tänderna å sen hopp i säng :)
Han somna på runt 5 min ikväll så de funka ju riktigt bra :) Å då va klockan runt 8 tiden:)

Ne nu ska jag fortsätta kolla på filmen och hoppas på att jag me blir trött !:)


Ny frisyr i badet idag ;D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback