Precis överallt!

Här tog vi verkligen sovmorgon.. så förvånad jag blev när Noel väckte mej idag haha.. Kollade aldrig på klockan när vi gick upp utan såg den först i hallen på väg till toan.. kvart i 10!!!?? Han har inte ens väckt mej innan de haha.. han måste ju vart gör hungrig nu :p  Men skönt var de iaf ! ;)
Å då somna han ändå halv 8 igår :P Trött eller ?


Nu gör vi inte så mkt.. men ska väl ta på oss lite kläder å hitta på något .. .innan jag blir koko i huvet av å jaga Noel här hemma nu haha.. In i köket, tillbaka tillvardagsrummet å klättra på precis allt!! Dra ut dvdspelare å allt annat från tv bänken.. upp vid bordet å gå en sväng.. vidare till hallen å dra i alla skor.. in i köket å greja runt lite där... puh säger jag bara haha!!!
Måste ut å avreagera ungen ;)



Kommentarer
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Tackar! :) Jag är inte heller bra på varken att sticka, virka, eller sy. Korsstygn efter mönster kan jag, men det är väl nästan allt .. om inte lite småfix på kläder ;) Haha. Vi får försöka bli mer händiga när det gäller att sy tror jag.



Vad skönt att ni fick sovmorgon :) Här börjar vi ofta dagen mellan 6 - 7, och det är för tidigt för mig som aldrig kommer i säng, eller kan koppla av, och då somnar på tok för sent - varje kväll/natt :/

2011-10-10 | 15:28:12
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Sara - Blivande 3 barnsmamma i dagarna säger:

OJ! SÅÅ länga har aldrig mina barn sovit! Så sköönt!

Mina sov till kl 8 i helgen, och jag själv vaknade kl 7 och blev svinorolig att de slutat andats eller nått. De är lixom alltid uppe senast kl 6.



Ja vinterkläder är svårt!

Men Din kille är ju inte så aktiv i sin utelek än så det duger nog bra med sådan overall.

De här vildingarna kräver nog lite mera. Så hoppas jag kan fynda något på tradera iaf.

Kollade vad en didriksson kostade på intersport idag. 1100:-/st SHIIIIT! vem har råd lixom?!



Kramar!

2011-10-10 | 17:00:33
Bloggadress: http://glamina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback