Så mycket bättre !

Sitter nermyst i soffan och kollar på Så mycket bättre tillsammans med en stor skål me lördagsgodis höhö ;)
Noel ligger och sover sen lite mer än 1 timma tillbaka.

Vi har varit hos pappa idag igen... vi hann dock inte få på några vinterdäck som de va tänkt då han bara hann en bil idag innan de blev för mörkt ute. Så får bli en annan dag... dröjer nog ett tag till innan snön kommer iaf:)
Men vi fick iaf lunch åså där idag.. och sen bara tagit de lugnt =) Vid 7 tiden så åkte vi hemåt iaf..
Var tänkt att Noel skulle få sej ett bad, men han hade nog inte orkat de så han fick leka en stund me sina saker innan de blev dax för välling och sen sängen :)

De e så kul när man ska borsta tänderna på honom.. lyckligare unge får man ju leta efter för en sån sak haha.. han skiner upp som en liten sol så vet precis va som e på gång, har han nappen i munen spottar han ut den fort som tusan :P I början ville han hemskt gärna hjälpa till hela tiden.. men nu låter han mej borsta på honom och sen när jag e klar brukar han få känna en stund på tandborsten själv :) hihi
I veckan fick vi dessutom hemskickad en tandborste och värsta mini söta tandkrämen, vi har dock itne provat nån av dom än..  men här i borås så blir man inte kallad till tandläkaren förrän vid 18 månader, har läst i många bloggar att dom blivit kallade dit redan nu i den ålder som Noel är i.. men inte här.. här får vi tandborsten hemskickade me lite papper ist hehe.. för de ju precis de dom som vart där redan har fått med sej.. e ju inte direkt så man lägger ungarna i tandläkarstolen när dom e 9 månader haha :D

Var på morfars lekplats en sväng idag oxå... den ligger precis ovanför huset :)

 

Sen hälsa Noel lite på Lova hihi

Jag bad han klappa fin... han missförstod nog och började klappa händerna haha..och de gjorde han sen varje gång jag fråga ifall han kunde klappa Lova fint ;)

 

Nu återgår jag till teven å mitt götte.. provade nya juleskum me polka idag.. ja dom va väl goda, smakade polka iaf.. men jag föredarar nog orginalen framför dessa :)


Kommentarer
Lina säger:

Självklart:) ska bara rida in honom först, haha. Det är en mässa med massa kul saker, inredning, barnkläder m.m... Kommer inte ihåg vart de va bara men tror Grand hotel lovar dock inte helt 100 men sök på mini mässa på fb:)

2011-11-05 | 21:54:30
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
ENDENISE - Mamma till 2 i December säger:

vilka underbara foton :D



In och prova om turen är med dig i min nya tävling, såg att du deltar i den andra :)

2011-11-05 | 22:13:08
Bloggadress: http://endenise.se
Emelie säger:

Låter som en härlig dag :) här fick vi på vinterdäcken ich sen har vi tänt ljus på kyrkogården och haft myskväll och även pyssel på eftermiddagen :)

2011-11-05 | 23:03:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback