Tänk om...

Nee tänk om man kanske skulle göra något av denna dagen iaf? haha..  Har dock fått lite gjort här hemma.. de finns ju alltid något att plocka med.. å Noel sover ju fortfarande så då får man passa på :)
Nästa projekt ja tänkte göra är att rensa lite bland hans kläder, i de som han inte kan ha än, för just nu har ja bara slängt ner alla 62 och 68 blandat i två lådor.. ska se om ja inte kan få lite ordning i de, men inte nu, de får bli senare eller en annan dag:P  Snart blir de att rensa lite i de som han använder oxå, dock finns de inget som är för litet ännu, men snart så :p  Tänk att Noel fortfarande kan ha bode byxa å body som han åkte hem ifrån bb i haha.. dock va de ju lite stort då, men ändå.. mammas lilla knorr ♥

Funderar iaf på att väcka Noel strax å få i han lite mat och sen kämpa mej ut me vagnen en sväng iaf. Även om jag och modernatur inte är direkt best friends just nu så vill vi ändå komma ut å få lite frisk luft.
Så blir nog att ta en promenad bort till systemet och kanske även en snabbis förbi knalle, fick nämligen en chek på 150 kr från HM i brevlådan oxå hoho.. å sen har vi 50 kr på lindex oxå!

För här orkar ja fan inte sitta mer!!



Ser ut att sova gott där iaf;)


Kommentarer
ida - mamma till elliot 30/1 2011 säger:

Ja, det är väldigt lätt att fastna där! :p



Vissa har helt enkelt inget eget liv, eller ett väldigt tråkigt ett haha.



Jo, man får ta det väääldigt lugnt, bättre att man är för nykter än för full iaf :) Ja, du får också ha det super trevligt!

2011-03-18 | 14:41:39
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/
Jonna säger:

Vad söt han är!! Vi borde ta en baby date någon dag. Hade varit skoj :)

2011-03-18 | 14:58:34
Bloggadress: http://jonnaterese.blogspot.com/
Tina - Minnas mamma säger:

Då skiljer det ju typ bara 100g mellan våra bebisar, trots att det är nästan 1 månad mellan! :) Hon är född 22/2. Men Minna är lite stor, lägger på sig väldigt bra tydligen. Senaste veckan har hon gått upp 415g (!), en riktig tjockis.

2011-03-18 | 20:02:36
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback