puh !

Då har ja fotat massa kläder å lagt in de i datorn.. tänkte lagt in de på tradera nu, men ja orkar inte så gör de imon ist :P Och sen blir de bättre ifall aktionen avslutas på en eftermiddag ist för mitt i natten, eftersom de alltid blir en vecka frammåt med samma tid som man lägger in dom.

Så nu ska ja nog strax ta och gå in å lägga mej jämte Noel, vilket ja borde gjort för länge sen.
Imon blir de bvc halv 11 för oss :) kul !!  :D  Antagligen blir de ingen promenad upp, beror helt på när vi kommer upp och e klara, men halv 11 e ganska så tidigt för oss att vara på bvc å de tar en stund att gå dit oxå ifall vi skulle ta vagnen... men annars får de bli promenad när vi kommer hem sen ist :)
Hoppas på mer sol än de vart idag.. i och för sej så fick vi några solstrålar på oss när vi va ute å gick innan, men vi tackar inte nej till lite mer ;)

Ska se ifall vi kanske även kan få städat lite imorgon.. skulle gärna städa iordning lite bättre i walk in closet , snart grejer ända upp i taket där inne haha!  Så behöver rensa ut lite där och kanske få ner lite i källaren..
Fick nämligen en symaskin idag av min farmor, woho! Prata om att ja ville göra en sån där lina me vimplar å hänga vid Noels hyllor,  å då fick ja en symaskin då hon har två hemma ;D hoho !!
Men då ville ja få städat ur där inne först så den kan få plats utan å trilla ner å gå sönder :P


Kommentarer
Liza - Mamma till Joline säger:

Jag tar 120 :- för dom och då väljer du text själv och kan även välja en del av dekorationen runt om som band, hjärtan, nycklar m.m.

2011-03-30 | 07:54:39
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/
˙·٠•●♥ Ida & Jouline ♥●•٠·˙ säger:

Älskar Tradera =)

2011-03-30 | 13:00:50
Bloggadress: http://alexandraida.blogg.se/
Johanna - MyShoebox.se säger:

Sv: Oj, då har ni varmt!



Då är han ju bara två veckor äldre än Charlie :)

2011-03-30 | 20:19:01
Bloggadress: http://myshoebox.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback