Luring !

När vi var och handla senast på komsum så fanns de rabatt kuponger på blöjor från libero. De står lite otydligt på kupongen va de är som gäller om man inte läser noga.. men de är iaf 35 kr rabatt om man köper ett paket ifrån 1,2 eller 3;ans blöjor OCH en annan produk ifrån dom som ex tvättlappar, olja eller nåt sånt.
Men de där och;et är väldigt lätt att missa.. och dom i kassorna har inte speciellt stor koll på de rabatt kuponger som finns ute i butiken, speciellt inte om man har självscanning :P
Och nu har vi även hittat dessa kuponger på city när vi handla i veckan.. så nu har vi köpt blöjor för 1 kr paketet två gånger, då knorren fortfarande kan ha blöjor nr 1 och dom paketet kostar 35,90  ;)
Får se om de funkar nästa gång oxå då vi va så fula att vi tog me oss ett par såna kuponger hem, dom gäller enda tills nästa år så varför inte passa på, även om de står en per hushåll så vet ju inte dom ifall vi redan köpt en gång innan ;) höhö
Ibland får man köra en liten luring !  De är faktiskt dyrt att vara små barnsföräldrer så man får ta till alla knep tycker jag ;)

Tror jag har köpt blöjor för orginal pris högst två gånger sen Noel kom..  de kommer rabatt kuponger både här å där hela tiden tycker jag.. på posten å i butikerna :)  Toppen !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback