När kan man lita på vädret?

Vi har haft ännu en trevlig och bra dag ! :)  Till en början var vi riktigt sega och låg å drog oss i sängen ända till kl 12 (!!) idag... hoho :p  Både ja å Noel var riktigt slöa av värmen me andra ord !

Sen gick vi upp och tog på oss och käka frulle.. Noel gillar verkligen sin havregröt nu, gapar me stor mun!;p
Efter ett tag packade vi in oss i bilen då Noel blev uttråkad här hemma och blev en gnällis, han sten slockna i bilen igen.. Teresa och dom hade inte riktigt kommit hem än så vi gick till ica och käka en isglass så länge, eller a jag gjorde de, Noel fick surt titta på haha.. Han e inte dum den där unge, så fort nån sätter något till munnen blir han helt till sej eller så sitter han å kollar me stora ögon å undrar när de e hans tur å få smaka lite ;) haha

Sen möte vi upp Teresa på ica och handla lite mat och sen vidare hem till dom. Där blev de tjöt på uteplatsen (dom bor verkligen helt perfekt), och efter ett tag så tände vi grillen.
Noel fick smaka på en sån där mellanmåls grej idag, som är sån där osockrad fruktpure i typ små yougurt förpackningar ser de ut som,  om han tyckte de va gott?  Som bara den, satt och uma å sa mm efter varje sked och fort skulle de gå oxå haha! Han satte i sej hela förpackningen den lilla gotte grisen, sen somna han gott och vakna lagom tills vi skulle äta, typiskt som vanligt haha! Blev sket sur när han inte fick smaka på våran mat och ville då inte alls sitta ner snällt utan protestera ljudligt tills han oxå fick en flaska me mat! ;)

Vi blev iaf kvar där till sena kvällen idag oxå :) Kan inte säga de nog ofta, men vilka underbarat fina människor jag har fått som vänner!!!
När vi kom hem så sov redan Noel så ja packa ner han i vagnen och gick bort till ica då jag ej hade nån frukost här hemma tills imon. 
Sen vakna Noel när ja bar upp honom å va en glad skit, fick en liten kvällsflaska och somna sen i sin säng igen :)

Dröjer nog inte allt för länge innan jag ska sova heller , om de går.. e så sjuukt kvavt överallt nu. Det skulle ju komma in åska över borås idag.. men inte sett en skymt av den ännu ? ! Men ja klagar inte för de, eller jo lite, för de kan nog behövas lite åska för att kunna ta bort den värmen som e just nu :S
Vi får väl se hur de blir imon för enl smhi så ska de åska imon förmiddag "oxå"  :)


Kommentarer
Linda Rangfeldt - BF 21/6 säger:

Hehe jaa. Men promenad och så får verkligen fram sammandragningar men inte så mkt mer än så :p inte gått så mycket än då men ändå :p hon kommer väl när hon är redo men ja tycker hon kan va de nu :)



Hur mådde du innan? Märkte du något eller va allt som vanligt?

2011-06-06 | 23:33:36
Bloggadress: http://lindarangfeldt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback