Glad midsommar!:)

Knodden valde att stiga upp halv 8 idag.. puh ! jaja de va bara att släppa sej upp.. de är ju de som är de jobbiga.. när jag väl är uppe sen så brukar jag bli pigg ganska så fort:)
Idag fick Noel testa blåbär till sin gröt, först grimasera han lite, men sen blev visst blåbären godare än gröten;) haha.. Han fick iaf i sej allt.

Efter frukost lekte han runt lite i sin gåstol.. idag har han kört både bakåt, framåt och åtsidorna. Tyvärr har vi ju inte så mkt yta här hemma, eller yta har vi ju men höga trösklar så är ju bara ett rum i taget som gäller å då blir de ju genast mycket mindra yta för honom.. än så länge stör de honom nog inte, men kan tänka mej att dessa trösklar kommer störra herren när han har fått in lite bättre teknik på hur man tar sej fram ordenkligt!

Knodden sover iaf förmiddags vila just nu och jag har precis passat på att ta en lång å skön dusch. Tänkte gå och kolla vad man ska ha på sej idag, e ju inte direkt sol å värme som man helst skulle vilja ha idag på själva midsommar.. men jaja, en midsommar i sverige brukar oftast bjuda på regn !
Ska väl se ifall de finns något kul å ha på sej iaf, även till Knodden :)

Vid 12 tiden åker vi iaf upp till pappa å dom å tar oss sedan ner till stugan och äter midsommar lunch där, det är ju inte varje dag jag äter potatis och sill, men idag så ! :D
Sen ikväll ska vi vara hos pappa å dom å grilla åså, så de blir nog en bra dag/kväll :)
Ska se ifall mobilen vill sammarbeta me mobilblogg eller mms sen.. annars hörs vi senare ikväll säkert=)

Så här fin va Noel i onsdags när de va hans pappa födelsedag ;D

 

GLAD MIDSOMMAR PÅ ER ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback