Bank bank !!

Ja hatar den här jäkla spänings huvudvärk som kommer och går hela tiden.. puh!! Idag kan jag ju inte skylla på regn haha, men får nog skylla mej själv att ja dricker för dåligt.. har hinkat i mej 3 stora glas me citron vatten nu iaf och en alvedon som ja hoppas hjälper snart !

Solen å värmen kom iaf tillbaka redan ikväll.. blev helt plötsligt gör varmt och helt klar blå himmel :) Va ute me soporna innan och blev jätte varm i solen bara den korta stunden, så blir nog kanon väder i helgen ! :)

Fick sms av S innan å min lilla Knodd sten sover hihi.. gröten hade gått ner även idag.. duktigt kille :)
Känns så skönt att de funkar så bra när han är hos sin pappa oxå ! Och att vi har en sån bra kontakt, så är de något så vet jag att jag kan ringa eller sms när jag vill :)
Men visst saknar ja min lilla knodd här hemma ikväll.. e ju så tyst och lugn här hemma utan honom.. fast de kan faktsikt vara skönt ibland oxå, de e ju min enda egen tid ;) Men tur de bara är varannan helg iaf ;p höhö!

Funderar på att träna en sväng imon.. får ju passa på :) Har iaf bokat in mej på ett dans pass på kvällen.. får se hur de blir :)

Nu får den nog iaf bli att förflytta sej till sängen ist å hoppas huvudvärken släpper me lite sömn !

Saknar dej min lilla dreggelunge♥


Kommentarer
Hanna Z säger:

Dom ska vara små tjockisar:) Hoppas dock att Elliot växer till sig lite så han slipper vara både yngst och minst:)

2011-06-02 | 22:20:58
Bloggadress: http://hannaz.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback