Baka baka liten kaka!!

Puuh här e de minsan dopstress hela dagen långt ! :p
I och för sej så tog ja å Noel en ganska lång sovmorgon höhö... men ett tag efter lunch så åkte jag och lämna honom till sin mormor där han skulle va å leka idag medan ja greja för dopet!
Åkte först och handla å de va jag visst inte ensam om i borås.. firar inte folk studenter/skolavslutningar idag?? haha.. Nej då alla var på maxi å handla vid 3 tiden!!

Sen blev de hem å börja baka.. efter en stund så kom syster hanna och linnea ner och hjälpte till. Satte dom i arbete ;) Tack för hjälpen tjejer ♥
Vid 6 tiden så kom farmor oxå.. å efter en stund så åkte vi upp till kyrkan till församlingshemmet och fixade endel av duktningen så de mesta är klart tills imon!
Efter de åkte vi och hämta upp en trött Noel hos mamma! Hem igen och fortsätta greja.. baka lite mer !
Sen köra hem systrarna och sen i sängen me Noel..
Nu är de mesta klart.. e bara 2 pajer till som väntar på att få komma in i ugnen ..
De har blivit Smulpaj me hallon och vitchoklad, Ananas paj och massa kladdkake muffins som kommer graneras med grädde och färska jordgubbar imon ;D!
Jag älskar ananans pajen, hallon pajen har jag aldrig gjort innan, men de både luktar och ser gott ut..så är de något att ha så kommer recept upp här i helgen ! Båda är iaf super enkla att göra!

Nu ska jag försöka få i mej något att äta då de bara blivit frukost här sen har de inte hunnits me något mer... så köpte en grillad kyckling innan och tänkte göra en sallad till de :)
Dröjer ju ett tag till innan alla pajer är klara så blir inte sängen än på ett tag.. en trött mamma i kyrkan imon? Ja de lär de vara höhö..

En trött Noel me en söt moster ♥




Kommentarer
Elin - mamma till My säger:

Full fart!! :D Ha det så bra imorgon! :)



Kram kram

2011-06-10 | 22:53:21
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/
hanna säger:

det var bara roligt o baka o leka med noel! säg till ifall du behöver hjälp med något mer någon gång! <3

2011-06-11 | 17:41:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback