stooor gäsp!!

Hjälp va trött jag känner mej nu..skulle nog kunna somna på direkten sittandes just nu!! Men nej, har lite å göra först å sen kan man ju inte lägga sej för tidigt ifall man itne vill vakna inatt eller vakna imon av att ha sovit för mkt !

Idag hade Noel vart i gbg på biltema me morfar, vilken killgrej höhö!;) Den bortskämmda lilla herren fick sjävlklart något idag me, idag fick han en sån där lek matta som man bygger ihop som ett pussel som vi letat efter ! :D Så igår en pool å idag en lekmatta ;) Ja de e allt bra att få vara å leka hos morfar tycker Noel ;)  Där har man en moster å en morbror som leker me en hela tiden oxå ;D

Sen åkte jag och Noel till sandared efter jobbet hem till Teresa på en liten mamma träff.. fika och tjöta en stund :) men blev inte så lång varigt idag då både jag och Noel vart gör trötta,  men vi ska ses snart igen:)

Så nu har Noel krupit ner i sängen och somnat redan.. gosefisen!:) Hoppas han sover bra i natt, i natten som va så hade han nog en mardröm vid 12 tiden för han grät i sömnen och vakna inte förrän ja lyfte upp han, och då fick han komma över till stora sängen och då somna han om direkt!

jag själv tänkte gå och laga mat nu, matlådorna slut.. åhh!Orkar egentligen inte alls de.. men men.. har ingen aning om vad jag ska göra heller ! :S Nåt me lax kanske?  Aja får la se va som finns :)


Noel innan han la sej ner och somna :)


Kommentarer
Caroline säger:

Hej hej! Men vilken liten sötis =)

2011-07-12 | 20:31:40
Bloggadress: http://mysticcc.blogg.se/
Hanna säger:

Han är så gullig! Det är jättekul o va med honom hela dagarna, idag började han skratta åt mig jättemycket när vi var ute, han är nog världens sötaste lilla skrutt! :)<3

2011-07-12 | 20:41:27
Bloggadress: http://hannaasfoto.webblogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Men absolut! :) De är så roliga. Viktor är tex. inte alls intresserad av sina fötter, bara det som är omkring honom och som rör sig. Vissa saker tar det längre tid innan de intresserar sig över. Och det kanske är så att Viktor tycker om att kämpa och försöka vända sig, medans Noel hatar det för tillfället och tycker mer om att stå och gå lite, och så kanske de byter sedan igen ;)

De är för roliga!



Hur gick det med maten? Godkände han laxen även andra dagen också :) ?

2011-07-12 | 22:46:11
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/
Mia...Mamma till Lexie säger:

Dom blir bortskämda dom små... eller är det kanske vi som blir det som slipper att köpa varenda pryl själva till våra barn! :)

2011-07-13 | 00:31:47
Bloggadress: http://miapiafias.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback