sovtime!

Då var vi hemma :) Eller vi kom la hem för ett tag sen..  Även denna kvällen blev de ny blöja å lite mat så sov knodden gott vidare sen... han e sååå mysig när man hämtar upp han nu på kvällen.. ger inte ifrån sej ett ljud utan bara tittar sådär gulligt och hjälplöst på en.. och sitter där å tittar ut genom bilrutan på lamporna när vi åker hemmåt.
E så glad att de går så bra me å hämta upp honom på natten..  tänkt om de hade vart så att han inte ville sova när vi kom hem lixom hehe..



Men nu somna han för kanske 20 min sen :) Men jag hann iaf gosa en liten pytte stund me han här hemma innan han slog igen sina blå igen.. han läste en saga för mej å sen la han sej ner och somna.
Dissa mamma lite oxå, när jag pussa lite på honom så drar han snutten överhuvudet och suckar haha.. vadå dissad?! :P


Denna boken köpte jag nu när vi vart på ullared och han tycker den e kul :)  Ja kommer ihåg att jag hade något liknande när jag var liten och tyckte de va lika kul jag :P de e ju en sån som man stoppar in fingret i så följer "masken" me hela boken :P  Noel tycker den e gör kul å  vill nypa i den hela tiden när man läser den för honom haha!



Nej nu ska jag sätta på ett avsnitt av one tree hill å sen blir de sova ! :)
God natt !


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback