Älskade unge !!

Puh nu släcker ja nog ner för idag (natt?) .. har lagt in lite kort i daton nu och kollat igenom dom.. åh har ju så mkt bilder på Noel ja vill lägga upp nu men hinner ju aldrig.. enda gångerna jag har lite tid över å skriva ett par rader är ju när ja är på jobbet å där har ja ju inga bilder =/ .. På förmiddagen sover vi, sen gosar ja ju me Noel resten av timmarna innan jobbet, å sen nu när man kommer hem på natten så hinner man inte göra så mkt ! :p Men snart är de helg !! hihi.
Ska lägga upp några bilder från idag iaf ! :) Tycker de e så fint när man tar kort ute nu i solen på gräset åså :)  Dessa tog vi när ja lämna av Noel innan jobbet :)

 

 

Hur söt å go e inte Noel i sin alldeles för stora solhatt då hihi :P Den köpte jag på tradera för en billig peng av Sara ..även om de va en för stor storlek för Noel så kunde jag inte låta bil, jag älskar ju turkost och sen var de ju fem myror är fler än fyra elefanter, de va en favorit som mindre :P

Tradera is the shit !! :D

 

Här e han innan vi skulle åka ;D

Mycket roligare å pilla på mamma än att vara me på kort.. kan säga att mina glasögon ligger jävligt risigt till varje dag nu förtin.. haha!!

 

Oj vilken bildbomb de blev nu då.. men de gör la inget !:p Själv älskar jag bloggar som har massa bilder.. därför gillar jag inte alls min egen just nu när de blir dåligt me sånt hehe.. blir i och för sej dåligt me bloggnade överhuvetaget nu när jag jobbar.. men försöker lite varje dag iaf ! :)

Jaja bla bla bla... nu ska jag sova!! :)


Kommentarer
Tina säger:

å så söt! Fin blogg du har.

2011-07-07 | 08:02:41
Bloggadress: http://tinazpicaboo.blogspot.com
Tina - Minnas mamma säger:

Vilken supercool napp :D

2011-07-07 | 09:27:57
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/
ida - mamma till elliot, 30/1 2011 säger:

Ja, det känns faktiskt jättekul att dom är så pass nära i ålder :) Själv har jag aldrig haft någon släkting i samma ålder, tråkiiigt!



Vad duktig han är på att sitta :)

2011-07-07 | 10:09:29
Bloggadress: http://lillidan.blogg.se/
Lina säger:

haha:) nä man slutar nog aldrig jämföra hur gärna man än vill!



Jag tog storlek 40 på shortsen o dem va på tok för stora, provade aldrig där utan när jag kom hem, suck..... men men... kanske kan sy in dem lite o ha skärp, fan varför tog jag inte 38!!

haha hade också kunnat åka dit en gång i veckan om plånboken ville detsamma;)

2011-07-07 | 11:58:02
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Louise - foto säger:

Så söt son du har! :) Kul med somriga bilder på de små också!

2011-07-07 | 13:10:15
Bloggadress: http://wizy.blogg.se/
已知 Mohammedi Al-debis™ säger:

Hej hej, allt bra ??

2011-07-07 | 14:44:53
Bloggadress: http://mohammedialdebis.blogg.se/
Mikaela - mamma till Viktor <3 säger:

Åh, snygga grabben! :) Så go han är!



Absolut, man får testa ett par gånger med samma sak fast med lite mellanrum. Det är kul att de ena gången älskar det och andra nästan hatar det :) Men de kanske tröttnar som vi gör, fast på det sättet att de fått något godare i munnen emellanåt?!



Jag tror nog att det snart avstannar på Viktor. Han är snabb i allt, och väldigt stark. Men han kan inte ställa sig i krypställning än :) Haha. Men Noel kan nog mkt mer annat som han även tycker är kul? Viktor hata att ligga på golvet tills han kunde röra sig :)

2011-07-07 | 22:59:41
Bloggadress: http://mikaelalindebrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback