Myter om att få igång förlossningen !?

Har funderat på hur många det är som går på alla dessa sätta igång din förlossnings myterna.. gud de finns ju hur många som helst...
Hallonbladste, äta ananas, ricinolja, stark mat, promenader, springa i trappor, sex å ja jag vet inte allt.
Jag tror faktiskt inte ett skit på sånt, tror bara det är en ren slump att bebis kanske tittar ut samma dag som du råkade springa i 10 trappor..
De enda som kan säga har hjälpt i vissa fall är ju sex pga något ämne som finns i killens spermier.
Men allt de andra är ju bara myter som har uppståt pga kvinnors förlossningsberättelser.
Ja lovar att om ja skulle skriva att ja käka 10 morötter samma dag som mitt vatten gick så hade folk börjat käka de oxå efter ett tag ! haha

Nej ja tror på dom vanliga orden , bebis kommer när han är redo å vi kan inte göra något åt de:)
Så mitt sätt att få igång min förlossning är att ligga i soffan å glo på tv å käka choklad ! ;)  Fan så mkt godare än att dricka blaskigt hallon te å mkt skönare än att springa i trappor ! höhö

Och sen om folk kommer kommentera här nu med att jo de funka för mej så kommer ni inte övertyga mej ändå.. de är en ren slump bara att de kanske funkade för just dej !:)
Jag skulle kunna tänka mej att prova hallon tet sen efter eftersom det ska vara bra för livmodern. men att de ska få igång en hel förlossning är bara bullshit i mina öron ! :)

Så vad folk än säger eller skriver så röstar jag fortfarande för min soffa å choklad ! ;D

Ni som är gravida och läser, har ni gått på några av myterna och kör stenhårt på de? :)






Kommentarer
Theodora säger:

Ja, och hur smart är det då om man springer i 10 trappor, blir helt slut och så sätter förlossningen igång! Är det någon gång man behöver energi så är det ju när man skall föda barn, inte så smart att göra av med all energi innan! Jag tror på att samla energi istället för att göra av med den, man vill ju inte vara helt färdig när man kommer in på förlossningen...



Håller tummarna för dig och din lille att allt skall gå bra :)

2011-01-17 | 22:50:23
Bloggadress: http://theodoraaa.blogg.se/
sara säger:

Veckorna innan förlossningen gick jag promenader. Kändes bra att anstränga sig sen städade jag mkt. Han kom på BF, tror inte det påverkade något men om inte annat så är det bra med frisk luft samt få lite motion inför förlossningen.



Jag kände absolut ingenting före BF-dagen. så blev helt överraskad när värkarna satte igång på natten den beräknade dagen :)



Hoppas din bebis snart vill ut!=)



Kramar

2011-01-17 | 22:51:31
Bloggadress: http://sarashemsida.blogg.se/
Jessica ♥ gravid vecka 38 säger:

Jag tror inte heller det finns nåt man kan göra för att starta förlossningen. Testar man nån sån huskur och det sätter igång så tror jag ändå det vart på gång, man kanske bara hjälpte lite på vägen.

Jag dricker hallonbladste för att det är bra för livmodern och sägs att man blöder mindre efteråt :) Sen ananas har jag ätit en gång, bara för det är så sjukt gott ^^

2011-01-17 | 23:17:23
Bloggadress: http://lovelyeverafter.blogg.se/
♥ Elin - gravid v.40 ♥ säger:

Jag tror inte ett dugg på myterna. Bättre och vila upp sig inför det som komma skall. Vila igång en förlossning var min BM's tips. Annars lär man ju vara helt slut om man knäskurar hela lägenheten, springer 84883 gånger i trappor osv.



Som sagt, ligga på soffan, kolla film och äta godis är en perfekt uppladdning enligt mig :D

2011-01-18 | 07:14:13
Bloggadress: http://bebis2011.bloggplatsen.se
Liza - Mamma till Joline säger:

De borde egentligen vara heeeeelt tvärtom. När jag kom till förlossningen frågade jag barnmorskan hur de kommer sig att nästan alla får sina värkar på kvällar och nätter. Svaret va att eftersom livmodern är en muskel och när den slappnar av börjar den jobba. Så värkarna börjar oftast när man är i vilande läge . .:)

2011-01-19 | 09:40:55
Bloggadress: http://lizagood.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback