Hemma igen.

Då var jag hemma igen i soffan ;)   Åkte ju ut till sandared till Teresa och John vid 2 tiden.
Maten va redan klar när jag kom ditt.. ris me kött å sås.. mm gott=) Även fast Teresa bad om ursäkt flera gånger för att hon hade råkat ha i gullök i maten haha.. men det gjorde faktisklt inte så mycket, de va gott ändå så hon hade tur ;) höhö.
Sen satt vi och tjöta ett tag och förflytta oss sen till soffan...
Vi drog på en film och det blev Inception.. riktigt bra film, men lite halv svår att fatta haha :P
Där blev de även äpplepaj me vanlijsås.. sååå gott ;D   Me like !
Så ja där har jag tillbringat min dag å haft riktigt trevligt =) E riktigt glad att jag har fått chansen att börja lära känna dessa människor, så himla trevliga å snälla ! :)

Nu känner jag mej helt slut , men kanske inte så konstigt, kl är ju faktiskt redan 9 :P
Så nu blir de väl lugnt i soffan resten av kvällen...  blir lite uppdatering här på internet nu å sen får ja väl sätta på en film å lägga mej =) Verkade inte va något på tv som ja ville se iaf, bara filmer som man redan sett =) Den som går på 4;an nu kl halv 10 John Tucker must die är ganska så bra faktiskt, se den om ni inte sett den :)

Imon är de söndag.. den där tråkiga dagen... inget planerat, men de gör nog inget, kan nog behöva en vilo dag, å de e väl de söndagar är till för? ;p

Kram kram !

Kommentarer
Caroline - gravid i vecka 39 säger:

Ja det tycker jag absolut att du ska göra om du gillar choklad! Åå, nu måste jag nog ta en vända till affären och köpa en burk, vart sååå sugen!



Synd att de inte finns så många smaker i Sverige. När vi va i Usa åt jag B&J flera gånger om dagen men hann aldrig testa alla smaker. Det fanns hur mycket som helst, jag va i himlen! Haha.

2011-01-08 | 21:42:13
Bloggadress: http://carolineprim.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback