Tisdag.

Som vanlig morgon rutin så har lillen fått lite frukost för en stund sen och ligger nu och tar igen sej på soffan, somnade för en liten stund sen :)
Först tyckte han att vi skulle göra morgon redan kl 8 idag.. psst glöm de tänkte jag som va trött fortfarande haha... Så hans lata mamma tryckte in nappen i munnen så fick han ligga å prata en stund och sen va han snäll å somna om så sov vi till kl 10;)  Mammas snälla sömntuta höhö! Han e då inte svår att övertala haha.

Imorse när ja va uppe vid 5 för att dricka lite juice efter att ha ammat lillen så va de fan total storm ute, snöblandat regn och jädrans va de blåste. Regnet riktigt piska i rutorna... å då tänkte jag ju givetvis att jaha då blir de en inne dag å inte gå ut något alls =/ ... Men oj så förvånad ja blev nu när vi gick upp och det är klarblå himmel å massa sol :D Här vände de fort minsan =)
Så de blir självklart att vi tar oss ut en sväng sen :) hihi

Något ja satt och fundera på innan när ja kolla på Noel va hans lilla huvud..  Vet att många bebisar brukar ha jätte torr hårbotten eller a så där så de lossnar massa hud som ser ut som mjäll...
Noel har inget sådant alls utan bara massa fjunigt blont hår :)  Är det något som kan komma sen? Eller har han helt enkelt haft tur att slippa de? :)

Nej nu funderar jag på om jag ska ta en dusch innan de blir lite frukost? 
Ja de får de nog bli :)

Ha en fin dag ♥

Kommentarer
felicia säger:

hehe okej :) går eran också upp snabbt i vikt? :)

2011-02-08 | 11:52:08
Bloggadress: http://ettheltnyttliv.blogg.se/
Tina 22 år - gravid vecka 40 säger:

Haha! Vad snällt av honom att somna om när du ville det, hoppas det håller i sig ;-)

2011-02-08 | 14:40:10
Bloggadress: http://hejtina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback