När blir man sugen?

Satt här innan och funderade på när man blir sugen på att gå ut å festa igen? Tanken dök upp då de oftast e vädligt många fest satusar som dyker upp på facebook på lördag kvällarna hehe :)
Jag är inte sugen nånstans..  är inte alls sugen på att korka upp den där vinflaskan än.. och de känns väldigt långt bort.
Okej att det bara har gått en vecka sen lill killen kom... Men många är ju sugna redan innan den lille har kommit och bara väntar på att bebis ska bli lite större sen, för att sen kunna gå ut och roa sej lite..
Jag vet att ja va sugen ett tag under graviditeten att sitta på en utesevering me vännerna och ta ett glas vin.. men inte ens de lockar just nu...
Innan Noel blev till va jag en riktigt partynisse... men denna lilla människa har förtrollat mej helt och ja vill inte alls byta ut hans lördagsmys mot ett vinglas :)
Nej jag sitter hellre i soffan å myser å byter bajsblöjor. . det är just nu en perfekt lördag kväll för mej !
Så första gången ja ska ta mej ett glas igen så får de nog vara något speciellt, å inte bara en vanlig lördags kväll å gå ut bara för att.

Just nu halv glor ja lite på freaky friday som går på tv och kollar lite på datorn samtidigt..
Noel ligger jämte och sover, men verkar va på g att vakna om en stund faktiskt :) Han har tittat me ögonen ett par gånger, men slår igen dom lika fort igen...
Men e nog dax för lite käk snart :)
Sen får de nog bli sängen.. där vi borde varit redan, jag är ganska så trött och huvudvärken har gått över till att sätta sej i ögonen..uscha... hoppas de är borta imon !
Då ska vi upp till pappa och äta lunch vid 1 tiden :)

Min fis innan idag.. säger god natt

 



Kommentarer
Lina säger:

åhhh sööööööööööötsak!

2011-02-06 | 07:04:52
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Fia säger:

Kan tänka mig att jag kommer bli HELT uppslukad av bebisbubblan och inte alls kommer längta heller i början!

2011-02-06 | 09:25:20
Bloggadress: http://fialotten.blogspot.com
♥ Elin - Mamma till My ♥ säger:

Det är likadant här, fylla och bakisdagar lockar inte alls!! :P Säger som du, jag byter heller bajsblöjor och myser i soffan med min lilla familj en lördagkväll.



Går allt bra hemma med lillprinsen? :)



Kram

2011-02-07 | 11:23:50
Bloggadress: http://bebis2011.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback