Dålig bloggare.

Japp de har jag varit denna helgen... men de blir så på helgen nu tyvärr då de är då alla andra är lediga och vill ses å hitta på grejer så då får man passa på :) hihi

Har iaf vart en bra helg som har gått riktigt fort.. inte för de gör oss så jätte mycket då vi är lediga hela tiden haha.. men de e ju kul när alla andra oxå är lediga :)

Igår hade vi en riktigt mysig dag/kväll hos mamma/mormor iaf :)  Vi blev faktiskt kvar där i natt då vi inte ville ge oss ut i kylan då bilen inte stod precis utanför..  å eftersom min syster va hos sin far så lånade vi hennes säng :)  Dock sa min kropp ifrån direkt i den sängen.. min säng är ganska så hård och hennes är jätte mjuk å go.. men de gillade inte mina fogar ännu.. herregud vilken foglossning ja har legat me hela natten.. usch!!  Noel har haft lite magknip men har sovit bra ändå, piper lite emellan åt, men gråter inte, och gillar när man rör på hans ben eller smeker lite på magen :)

Noel satt å myste massa hos sin mormor igår :)


Noel passade även på att bada lite i mormors badkar :D De uppskattades precis som duschen!



Idag åkte vi hemmåt strax efter lunch ... och efter ett tag så dök S och Rocky upp :)
För er som inte har listat ut de själva genom mitt skrivande så bor ju inte jag och S ihop då vi ej har en sån relation till varandra längre..  vi passar bättre ihop med en stark vänskap, vilket jag trivs bra med nu. Så allt funkar kanon.  Men ja han hålls ganska så mycket utanför denna blogg då den handlar om mej och Noel :)
Men oj va Rocky va nyfiken på Noel.. Rocky är S stora hund.. fick tyvärr inget kort på dom ihop idag , men ja han kommer verkligen bli en häst för Noel sen haha ;D
Men han vaktade på Noel hela tiden sen.. ville gärna vara nära å lukta å slicka på honom. Och blev orolig när Noel pep lite å skulle då trösta haha..  Speciellt när vi bytte blöja på Noel å han tappa nappen å pep till lite, ja då stod han helt plötsligt där inne å knödde vid skötbordet å skulle kolla vad som hände haha:D
Så dom kommer nog funka kanon ihop sen när Noel har blivit lite större:)
Sen när dom skulle åka vidare så passade jag å Noel på att gå ut samtidigt så tog vi vagnen och gick på en promenad och handla lite...

Sen hemma så blev de lite mat åså för Noel och sen åkte vi och hämtade Lollo så åkte vi upp och hälsade på Marie (Noels gudmor), Kim å Filippa :)
Filippa är så himla söt, hon är i en så go ålder just nu 2 1/2 år e hon nu, pratar en massa och va mycket intresserad av Noel :)
Vi drack iaf lite te och tjöta och sen vid 9 tiden så åkte vi hemmåt då de va dax för Filippa att gå och lägga sej :)  Hade turen att få vara uppe lite längre när de kom besök ;)

Å nu sitter vi här i soffan och myser.. Noel ville vara nära så han ligger just nu och sover på mitt bröst..
Ska nog strax lyfta ner han till soffan å sen äta lite.. orkade aldrig äta upp min sallad innan utan åkte till Marie ist haha =)

Oj vilken långt inlägg de blev nu.. men ja de va ju för att upptadera er lite om vad vi har haft för oss då vi inte hunnit blogga något alls förrän nu :)
Hoppas ni oxå har haft en bra helg !!
Kram ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback