Playdate nr 3!

Sitter just nu i soffan och har ätit en sen middag. De va nog den möraste färdig grillade kyckling ja någonsin har köpt haha.. Jag hatar å rensa kyckling för de tar sån tid å man måste hålla på att skära å greja.. men inte idag.. de nog inte ens 5 min så va de klart å allt kött var borta i fina bitar å kvar låg bara massa ben, å behövde inte skära en enda gång, den bara ramla isär typ haha.. riktigt god va den oxå! Tummen upp för citygross kyckling !!

Idag har vi varit på playdate igen.. å idag var vi och lekte med Jonna och Joel :) Riktigt trevligt var de. Och mkt spännande tyckte Noel me maaassa nya leksaker att kolla på:P Dock tyckte han de roligste va å leka me en köksslev och en spade ?! haha
Men de va kul så de ska vi försöka göra om snart igen :)

Sen åkte vi till citygross och handla lite och sen hem, helt slut båda två :) Blev lite gröt till Noel, sen leka lite och sen hoppa han ner i badet en stund och palska!   På med pyjamas och lite välling i sängen så däcka han fort som ögat :)

Imon ska vi flänga igen haha.. Först blir de öppnis me endel av mammorna i våran mamma grupp.. tror dom flesta av dom som jag pratar me kommer imon :) Kul då jag inte sett dom på hela sommaren!!
Sen hoppas jag Noel håller humöret uppe för då åker vi ut till fina Teresa och Liam som har mamma träff hos henne :D!  Dom ska träffas redan vid 10, men vi ville inte missa öppnis och babysången så vi kommer lite senare vid lunch :)

Nu ska jag och min trötta onda rygg bara slappna av en stund här i soffan och sen blir de sängen för mej oxå! E helt slut :P


Fina Joel och Noel :)


Kommentarer
Elin - Mamma till My ♥ säger:

Verkligen full fart :) Men kul samtidigt ju!



Vilka fina bilder på killarna :)

2011-08-17 | 11:14:35
Bloggadress: http://mysansfamily.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback