Hemliga trädets guld!

Dagens planer blev ändrade och vi har ist tillbringat dagen ute i kinnarumma hos Sandras mamma :)
Teresa +familj blev kvar i gbg så länge så vi får ta dom en annan dag ist !:)

Men vi har haft en super bra dag!
Vi gick på en promenad innan och de e ju så lugnt och skönt att gå där ute. Titta på hästar, kor å en ÅSNA :P haha! Så söt:p

Hur sött e inte detta shetlandsponny fölet då :P Då mjukt å gott vare, såg typ ut som en såndär mjuk leksaks gunghäst :P

Dom tre vännerna haha!

En åsna, en shetlandsponny och en häst :P

 

Sen började vi prata om svamp och då kom Sandra plötsligt på att de låg ett träd lite längre fram på vägen där de brukar växa lite kantareller, så de va hon ju sjäkvklart tvungen att kolla.. å tro fan att de fanns hur många som helst, väldans knäppt ställe att växa kantareller på haha.. Noels solhatt fick agera hink :P  Men hon skulle banne mej ha svampen.. Har jag nämt att Sandra är gravid och redan sjukskriven nu i v.17 sen en månad tillbaka pga ischiasnerven och en jäkla foglossning, men envis som hon är haha!!

 

Galen gravid kvinna i buskarna :P

Men vi hitta guldet som den sovande prinsen fick vakta  ;D


Sen såg vi en tjur me världens störta pung :O haha

 

Sen traskade vi hem och där blev de lite mat för Noel och de började även bli matdax för oss vuxna.. de blev grillat..mums säger jag bara!! Grillat kött och lax , vilken lyx. Med hasselbackspotatis, sallad och två såser ! :D Så vi tackar för en riktigt trevlig och god eftermiddag/kväll. :)

 

Sen tyckte Noel de var dax att gasa hem och sova.. han ville köra.. men efter lite tjöt så fick mamman köra hem ist !;) Han får banne mej vänta några år till ;P Men han e verkligen pappa upp i dagen både utseendemässig och intressen, pappa S är en riktig bilnööörd ;)

 

 

 

Han somna som en klubbad säl dirket när vi kom hem ;D haha! Och nu tänkte även jag krypa ner i min säng och försöka sova några timmar :)  Imon får vi se vad som hittas på, men vi har lite lösa planer här och där :)

 

 

 


Kommentarer
Lina säger:

Men va fan Frida! Där har du ju din fyllechaffis, du hade ju liksom kunnat ta en öl men nedå, nu när han erbjuder sig o allt att köra!

Blir det lekdate imorgon eller? Vi är taggade och hoppas att ni kan ;)

Kram

2011-08-14 | 10:51:55
Bloggadress: http://miralina.blogg.se/
Linda-Mamma till Alfred säger:

Åh så fina bilder! Har du skickat iväg boken mån tro?

2011-08-14 | 16:00:26
Bloggadress: http://hummingbird.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback