Vecko slut..

Så va den där söndagen där igen.. sjukt fort veckorna går nu förtiden.. hinner man med något överhuve taget frågar jag mej själv? Ibland känns de inte som de hehe.

Har vart en lugn och skön helg iaf.. det behövdes !! :) Och det fortsätter även idag.. bara lugnt.. ska plocka lite här hemma å sen blir de nog film eller tv bara ! :)

Kunde ju inte somna i natt bara för jag vila så mycket på dagen hehe..  
Så jag min galna människa tog bilen vid 5 tiden på morgonen till min vän Mikael som ringde.. å ja jag va ju ändå vaken å kunde inte sova.. so why not ? haha..
Så egentligen borde ja va tröttare än vad jag är tycker jag.. sov där några timmar men va ändå hemma nu vid lunch.. men jag känner mej inte så trött faktiskt ! :)  De kommer nog ;)
Men även om jag inte är trött så är jag ganska så seg.. orkade ju inte göra frukost.. doppa några grönsaker i dipp å sen hörde ja att idol reprisen va igång.. la mej i soffan å där stog de ju lite gotte på bordet..
Så ja min frukost blev lite nötter, några vindruvor å några ballerina kladdkaka !! haha.. fy på mej!!
Får bli bättre mat lite senare ;P
Nu ska jag göra något så tråkigt som att ta tag i disken som finns i köket.. blä! Inget jag känner för men som måste göras.. i och för sej, när tusan känner man för att diska?! haha. Jag önskar mej en diskmaskin!! ;P

Men vi hörs väl lite senare antar jag !; )
Ha en bra söndag!

KRAM !

Kommentarer
Hanna säger:

sv; Vi hade gryyyyyyyymt kul på lägret! Hade gärna stannat några dagar till :D

kram<3

2010-10-10 | 14:46:07
Bloggadress: http://hannaaalmgren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback