God kväll!

Kan det seriöst ha hänt så mycket i magen på bara en vecka nu när jag vart sjuk?
För så här jobbigt kommer ja inte ihåg att de va å jobba haha.. Men har fått ta pauser lite då å då för de börjar göra ont!! Dock kan ju kroppen va lite chokad oxå efter att få ligga hemma i sängen en vecka å sen komma tillbaka till jobbet å köra ett pass på 9 timmar... hoppas de inte fortsätter så här för de orkar ja då inte med!

Sitter iaf nu och äter lite clementing å knäckebröd :P Behöver energi känner jag .. å ingen kan va gladare än jag för gratis clementiner på jobbet.. även tryckt i mej ett päron :P
Dock kan ja tipsa om att inte köra in fingret i ögat när de kliar efter att ha skalat en clementin, för de kliande går då snabbt över till att svida ist ! Bara ett tips sådär från en klantig till en annan ;)

Nu har vi iaf kommit förbi dom jobbiga timmarna på jobbet.. nu efter 10 går de ganska så fort.. brukar de gör iaf, allt kan väl inte ha förändrats bara för man vart sjuk eller?
Mhm kanske.. tycker allt är tyngre än innan, stolen är sjukt obekväm idag och lampan riktigt sticker i ögonen känns de som å lilleman knuffar ut sin rumpa mer än någonsin vid fel tillfällen.  Kan de verkligen va så jobbigt ? Eller var de ja som fick lite för bra smak på de där me att ligga hemma i sängen bara? höhö ;)
En bra grej va iaf att clementinerna va godare nu ! :P Man får leta efter de lilla ;)


Nej nu jobba!
Kram.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback