Välkommen V.37

Vecka 37

Barnet:

Samlar energi

Nu samlar bebisen på sig den näring som behövs under förlossningen – för det är ett jobb att födas. Hon eller han drar in fostervatten i lungorna och pressar ut det igen, om och om igen. Det sista av det här vattnet pressas ut vid förlossningen.

Mamman:

Ladda med kolhydrater

Du känner förmodligen värkar oftare och starkare. Det är ingenting att oroa sig över. Se det som en väckarklocka: Nu är det dags att ladda med kolhydrater, som pasta och bröd.

När förlossningen börjar kommer du att bränna cirka 500 kalorier i timmen. Att föda barn är som att springa ett maraton, och det är bra om du är förberedd. Vila mycket, ät ordentligt och ladda upp med kolhydrater så går det enklare.

Fakta; libero.se

Egna tankar; Mhm känns som detta typ va en tråkig vecka, hade hellre vart i 38 haha:p  Men jaja e ju mindre än en månad kvar iaf, om han nu inte ska va envis å ligga kvar längre :)  Samlar energi vete tusan om han gör, han vilar ju aldrig... skuttar å har sej hela tiden.
De nya är ju att trycka upp rumpan i höger sida av revbenen på kvällen.. är väldigt obehagligt tycker jag.
Sen ska vi ju inte prata om foglossningarna nu, tycker bara de blir värre och värre. Går inte jämföra denna smärtan me något jag har vart me om förut.. så sjukt jävla ont så ja grinar ibland.
Får väl vara glad att de e sista jobb veckan nu då ja hade blivit sjukskriven annars.
Känns att han blir större fort nu iaf, hur han än ligger så kan ja känna han nu å ibland när han röjer runt där inne så känns nästan som han inte får plats alls haha.
Men ska bli skönt att bli ledig här nu så man kan få vila upp sej.. då ja sover lite då och då på dygnet ist för längre perioder. Så kan de va skönt att kunna lägga sej när man vill på dygnet.. de får man när man är ledig å höggravid har ja hört ! ;)





27 dagar kvar


Kommentarer
Madeleine - Mamma till Lova säger:

Ja gud, ett paket tar slut på 2 dagar så det är helt extremt - Ibland tror jag kanske att vi byter för ofta, för ofta när man precis bytt så spruttar det till igen, man man lär sig nog hennes "toalettrutiner" snart och vet att det ofta kommer 2 efter varandra och så :D

2010-12-28 | 20:02:25
Bloggadress: http://madeleines.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback